Antonia a înjurat un fan și a părăsit scena în mijlocul concertului: „Ești un gherțoi, f***i gura m***i”

Publicat: 10/12/2019 | 08:58

Scandal în toată puterea cuvîntului în timpul unui concert susținut de Antonia. Vedeta a prestat în fața unor elevi, la Balul Bobocilor din Capitală, iar atmosfera a degenerat, la un moment dat, Antonia ieșindu-și din pepeni și lansând cuvinte grele către cei care au reușit să o enerveze

Antonia se afla în plină desfășurare artistică în momentul în care câțiva tineri s-au luat la bătaie, orice încercare de a-i potoli dovedindu-se zadarnică. Vedeta nu a suportat un astfel de afront, așa că a izbucnit. A părăsit scena, împreună cu dansatorii, înjurând fără reținere.

„Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii. Gherțoi”, a spus Antonia, după care s-a retras de pe scenă, potrivit spynews.ro.

Antonia, foarte supărată când i s-a reproșat că…

Artistei i s-a reproșat, de-a lungul timpului, faptul că l-ar fi părăsit pe tatăl fetiței pentru o relație cu Alex Velea. Supărată foc de acuzele care i s-au adus, cântăreața a reacționat, spunând totul la Antena Stars.

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există. Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există asta ceva. Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi?  Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi”, a declarat Antonia la Antena Stars.