Antonia a împlinit 32 de ani. Ce reacție a avut Alex Velea, după ce iubita lui s-a pozat într-o ipostază indecentă, chiar de ziua ei

Publicat: 14/04/2021 | 07:47

Antonia a împlinit, pe 13 aprilie, vârsta de 32 de ani. Focoasa artistă a vrut să le facă fanilor săi o mare bucurie, așa că s-a pozat într-o ipostază indecentă, iar mai apoi a urcat imaginea în social media, pe contul său de Instagram. 

La 32 de ani de-abia împliniți, Antonia continuă să surprindă pe toată lumea. Artista s-a afișat pe Instagram într-o ipostază demnă de filme pentru adulți: a pozat într-un body minuscul, într-o poziție indecentă care îi punea fundul în evidență, iar internauții au fost în extaz.

Dacă vă gândeați că Alex Velea s-a supărat pe modul în care s-a afișat iubita lui, aflați că…nu! Din contrăm artistul a fost extrem de încântat și mereu a demonstrat că este foarte mândru că are o femeie precum Antonia și a încurajat-o să fie sexy, căci are ce arăta!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Tocmai de aceea, la fotografia postată de Antonia, Alex Velea a lăsat un comentariu care i-a uimit pe internauți. „Le-ai dat mintile peste cap @antonia” a scris Alex Velea, în dreptul postării iubitei sale. „Ahhhhh!???? Papiiii” a scris și Antonia, într-un comentariu.

Alex Velea, declarație de iubire impresionantă de ziua iubitei sale, Antonia

În vârstă de 36 de ani, Alex Velea i-a făcut o urare specială Antoniei, de ziua ei. Artistul a postat o fotografie sexy cu iubita lui și i-a mărturisit public următoarele: “Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La multi ani Iubirea mea! @antonia”.

Răspunsul sărbătoritei nu a întârziat să apară – i-a scris într-un comentariu următoarele gânduri: “Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!” și a adăugat mai multe emoticoane în formă de inimă albă. Desigur, ea a distribuit pe Instagram Stories declarația de dragoste a iubitului său, iar pe fotografie a așternut: “Te ador!”.

Sursă foto: Instagram