Antonia a făcut public cel mai intim secret al ei și al lui Alex Velea: „Îmi place să îi mai fac…”

Publicat: 09/03/2020 | 08:14

Relația dintre Antonia și Alex Velea merge cum nu se poate mai bine și chiar după câțiva ani buni petrecuți împreună, cei doi se simt la fel ca la început și știu ce trebuie să facă, pentru a ține flacăra iubirii aprinsă constant. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia și Alex Velea se înțeleg de minune și sunt cum nu se poate mai fericiți. Pentru că într-o relație de câțiva ani poate interveni, la un moment dat, monotonia, cei doi au făcut public cel mai intim secret al lor, care îi ajută să mențină mereu flacăra pasiunii. Antonia a declarat pentru viva.ro că ea și Velea au o chimie sexuală incredibilă și a mai mărturisit că din când în când îi mai face artistului câte o surpriză și se îmbracă sexy, lăsându-l fără cuvinte.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a spus Antonia.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi mai fac surprize din când în când”, a mai mărturisit artista.

Pentru că toată lumea se întreabă când anume se vor căsători cei doi, Antonia a lămurit și acest aspect. Artista a povestit pentru sursa citată că Alex Velea nu a cerut-o încă de soție, iar pentru ea, nunta perfectă este atunci când evenimentul se desfășoară în compania tuturor persoanelor la care ține.

”Nu m-a cerut, încă.  Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine”, a spus Antonia, pentru sursa citată.