Antonia a câștigat lupta cu Vincenzo Castellano? Dovada că artista este mai fericită ca niciodată

Publicat: 12/02/2020 | 10:13

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia luptă, de ani buni, pentru a o aduce în țară pe fetița rezultată în urma mariajului cu Vincenzo Castellano, Maya. Se pare că lucrurile merg acum cum nu se poate mai bine pentru vedetă, căci are familia completă și este tare mândră de acest lucru. 

Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano au fost în război continuu, timp de mai mulți ani. Cei doi s-au luptat pentru custodia fetiței pe care o au împreună, Maya și au încercat toate metodele pentru a o câștiga pe micuță, se pare că norocul este de partea Antoniei. Cel mai mare vis al artistei s-a împlinit, căci Maya a venit în România și, acum, iubita lui Alex Velea se poate lăuda cu o familie completă.

De când a venit în România, Maya, fetița Antoniei, este cum nu se poate mai răsfățată de vedetă. Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a arătat fanilor săi cum o tratează pe fiica ei și cu siguranță fetițele de aceeași vârstă cu Maya o invidiază! Antonia a dus-o pe Maya la salon, acolo unde micuța a fost transformată într-o prințesă. Cu părul îndreptat cu placa și machiată puțin, Maya a arătat ca o adevărată domnișoară.

Ce să mai, Antonia are toate motivele de bucurie! Fiica ei îi semănă leit, este talentată, căci postează, chiar și la numai 10 ani, numeroase clipuri video pe Tik Tok și este tare frumușică. Mai mult, de când familia Antoniei este completă, vedeta radiază de fericire și postează tot mai multe clipuri video și fotografii, pe rețelele de socializare. Până acum, Antonia a putut să-și vadă fiica numai în Italia, căci Vincenzo Castellano a fost cel care a avut custodia micuței.