Antonia, 10 dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală! A mărturisit una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor: “Mamă, ce noroc pe Velea, mă!”

Publicat: 17/02/2020 | 11:18

Antonia a făcut zece dezvăluiri incitante despre viața ei sexuală spre surprinderea multora dintre fani! Provocată un cunoscut moderator, cântăreața a mărturisit una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor. În curând, ea și Alex Velea împlinesc opt ani de relație.

Citește și: Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale, Antonia: “Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga” | VIDEO

Antonia, interviu fără perdea despre viața ei sexuală

Antonia a acceptat invitația lui Bogdan Nicolai și a lui Gáspár György de a apărea în emisiunea lor. Cei doi au pregătit un interviu de senzație cu frumoasa vedetă… fiecare a selectat câte cinci întrebări despre sex. Acestea se aflau scrise pe 100 de cartonașe, aflate într-o cutie care se găsește în librării și poate fi un cadou surprinzător pentru partenerul de viață.

Încă de la prima întrebare, carismatica artistă a avut emoții…

“Care e cea mai neobișnuită fantezie sexuală pe care ai avut-o?”, a întrebat-o Gáspár György.

“Oh, nu m-am gândit niciodată la asta! Neobișnuită…”, a spus iubita lui Alex Velea.

“Așa… o fantezie de te-ai întrebat: «O, ce e în capul meu?!»”, a încercat să o ajute Gáspár György.

“N-am avut. Nu, nu sunt ciudată așa!”, a subliniat Antonia.

“Deci, nimic neobișnuit, atipic?”, a insistat Gáspár György.

“Ce, să mă bată sau ce? Nu! Să mă lege?”, a mărturisit Antonia.

“Descrie cea mai de rahat experiență sexuală pe care ai avut-o vreodată. Adică cea mai nasoală, de nu ai fi vrut să… ai rămas toată viața cu amintirea asta: «Mamă, ce nașpa a fost!»”, a provocat-o.  Bogdan Nicolai.

“Cred când eram mică… și eram cu prima mea dragoste și cred că a fost prima dată chiar… prima dată când am făcut-o. A fost nașpa, am zis: «De ce face lumea asta? Te doare, de ce vrei să faci asta?!»”, a spus Antonia.

“La ce vârstă și unde a fost prima experiență sexuală?”, a continuat Gáspár György.

“Aveam… deci… stai, că o să spun asta și nu știu cum o să pice… aia e! Ce naiba?! Nu… nu e nimic de rău! Acum nu știu, depinde de om. 16 ani – nu știu cum o să vadă lumea, aia e, judecați-mă. Așa cum m-au judecat până acum – cu prima mea dragoste, băiatul cu care am stat patru ani, tot liceul meu am stat. În sufrageria lui (n.r.: s-a desfășurat partida de amor)”, a rememorat cântăreața.

Ulterior, iubita lui Alex Velea a primit o întrebare privind una dintre pozițiile preferate din timpul partidelor de amor.

“Îți place să stai deasupra sau dedesubt?”, a întrebat Bogdan Nicolai.

“Vai de mine! Am zis că: «Uau! Ce tare…», acum când trebuie să răspuns… Deasupra”, a mărturisit ușor stânjenită Antonia.

“Mamă, ce noroc pe Velea, mă! Păi, stai, mă… și el cu atâta mers la sală și atâția mușchi, stă așa…”, a reacționat Bogdan Nicolai când a auzit răspunsul vedetei.

“Băi, stai puțin! Aș vrea să spun… Nu, ascultă-mă… am vrut să spun ambele, dar nu am cum”, a continuat carismatica artistă. În clipul de mai jos puteți vedea interviul complet cu Antonia.

Citește și: Maya Castellano a venit în România și stă la Antonia! Ce mărturisire emoționantă a făcut iubita lui Alex Velea

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.