Antena 1 pierde un om important! Prezentatorul matinalului a plecat la un alt post tv

Publicat: 04/03/2021 | 19:58

După doi ani, Mircea Ivan, unul dintre prezentatorii Observatorului matinal a decis să părăsească Antena 1, în favoarea unui alt post de televiziune deținut de Adrian Sârbu. Matinalul a simțit nevoia unei schimbări și nu a stat prea mult pe gânduri.

Din data de 3 martie, Mircea Ivan nu a mai apărut în fața telespectatorilor Antena 1. Acesta a schimbat bărcile iar de acum încolo poate să fie văzut la postul de televiziune Aleph News. Mircea Ivan va prezenta un jurnal de știri la Aleph News, așa cum a făcut și la Antena 1.

 „Simțeam nevoia de o schimbare, mai ales pe plan profesional. Schimb aerul iar la postul lui Adrian Sârbu am găsit cel mai bun loc. Așadar, mă duc la Aleph. O să prezint știrile, dar nu știu încă pe ce tronson. De azi îmi începe contractul acolo.”, a spus Mircea Ivan pentru paginademedia.ro.

Mircea Ivan, slalom printre posturile de televiziune

Mircea Ivan a debutat în televiziune la postul Dance FM, unde a fost realizatorul unei emisiuni. Mai apoi a ajuns la postul Digi 24, unde timp de șapte ani a prezentat știrile sportive ale dimineții. El a mai fost și prezentatorul știrilor Digisport, la jurnalele de la ora 10:00 și de la ora 11.00.

În anul 2009, Mircea Ivan a realizat o pastilă despre Uniunea Europeană la Realitatea TV. Iar apoi a urmat colaborarea cu Antena1, unde vreme de doi ani a fost la pupitrul știrilor matinale.