Antena 1, ce lovitură! Mai face sau nu Dan Negru show-ul de Revelion și anul acesta

Publicat: 22/12/2019 | 10:22

Carismaticul Dan Negru s-a impus, de-a lungul anilor, fiind considerat un adevărat ”făcător de revelioane” și de audiențe record. În noaptea dintre ani, Dan Negru a reușit să înregistreze audiențe care au îngenuncheat concurența, iar foarte mulți telespectatori s-au întrebat dacă și anul acesta vor avea parte de surprizele sale televizate.

Ei bine, au fost multe speculații, s-a spus că până la urmă trebuie să se încheie și această etapă a revelioanelor marca ”Dan Negru”, numai că ”Antena Play” a făcut anunțul oficial.

”Dan Negru îți aduce, an de an,cel mai tare revelion: Revelionul Starurilor! Distracție multă, invitați supriză și multe momente pline de umor”, este mesajul cdare însoțește ”promo”-ul pentru revelionul de anul acesta. Iar cei care sunt fani declarați ai lui Dan Negru pot răsufla ușurați. Vedeta va fi din nou ”pe sticlă”, singura întrebare fiind doar cea referitoare la audiențe. Va mai doborî Dan Negru un record sau nu?

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”. În 2010 a lansat la editura Corint cartea „Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.