BREAKING NEWS. Antena 1 a ofertat pentru Observator una dintre vedetele ”Știrilor Pro TV”!

Publicat: 11/02/2020 | 23:53

Bombă pe piața media din România! Una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV e la un pas să părăsească postul unde și-a câștigat notorietatea. După o carieră de 15 ani în televiziunea din Pache Protopopescu, sexy-jurnalista este în negocieri cu principalul competitor al PRO TV-ului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A DANSAT ÎNTR-UN RESTAURANT LUXOS PE MANELELE LUI ADI MINUNE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de o super-mutare care ar urma să aibă loc pe piața audiovizualului. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Corina Caragea (38 de ani), una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri sportive din România, s-ar afla în negocieri intense cu principalul competitor al televiziunii din Pache Protopopescu.

Din câte se pare, negocierile dintre sexy-prezentatoare și televiziunea lui Dan Voiculescu au început la scurt timp după ce în Antena 1 a fost luată decizia reînfințării departamentului de sport, după o pauză de șase ani. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU IUBITUL AGRESOR AL DANIELEI CRUDU)

Se plănuiește o lovitură dură pe piața media. Un competitor de top i-a făcut o ofertă de nerefuzat Corinei Caragea. Se configurează varianta ca ea să începă la noul loc de muncă din luna martie”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Corina Caragea s-ar afla în negocieri cu Antena 1

”Mișcări de trupe” în piața media din România!

Potrivit mai multor publicații, Antena 1 a început să facă transferuri pe zona de sport. Recent, în trustul fondat de Dan Voiculescu s-au mutat doi reporteri de sport, doi editori de știri, doi cameramani, dar și trei editori de montaj.

Totul se pare că s-a întâmplat după ce în managementul Antenei 1 a apărut Andrei Rădulescu, un fost șef din PRO TV, care ar fi „tunat” într-una dintre ședințele postului. Nu se poate ca o televiziune generalistă atât de mare să nu aibă departament de sport”, ar fi afirmat Andrei Rădulescu, potrivit Gsp.ro. (NU RATA: AVEM ÎN PREMIERĂ ÎNREGISTRĂRILE CU BRIGITTE & FOSTUL LOGODNIC ÎN TIMP CE NEGOCIAU TERMENII „DIVORȚULUI”)

Corina Caragea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri sportive din România

A dansat la ”Surprize, Surprize”

Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la București. Încă de mică și-a dorit să lucreze în media, iar, la terminarea liceului, s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism. A mai urmat și Facultatea de Relații Publice. (NU RATA: LIVIU DRAGNEA S-A PLÂNS COMANDANTULUI ÎNCHISORII CĂ A FOST LĂSAT FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN CELULĂ LA –15 GRADE!)

Corina Caragea a debutat încă din 2003 la TV, atunci când a făcut parte din grupul de balet al emisiunii „Surprize, Surprize” realizată de Andreea Marin la TVR 1.

În perioada imediat următoare, Corina Caragea a lucrat la TVR vreme de câteva luni, pentru ca, mai apoi, să se angajeze la Realitatea TV. La scurtă vreme, ea a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte știrile sportive.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)