Antena 1 a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu Observatorul de ora 19:00 începând chiar de azi

Publicat: 30/03/2020 | 10:05

Antena 1 a făcut un anunț oficial, iar Observatorul de la ora 19 trece printr-o schimbare care nu are cum să treacă neobservată de telespectatori. Reprezentanții postului au transmis că – începând chiar de astăzi – Observatorul va avea și o rubrică de sport.

Echipa se consolidează cu nume importante din jurnalismul sportiv pentru a le aduce telespectatorilor Antenei 1 informații despre tot ce se întâmplă în lumea sportului, chiar și în această perioadă pe care întreaga omenire o traversează. Deși toate competițiile sportive sunt amânate, sportul nu se oprește niciodată și rămâne un liant important între oameni. Izolați în casele lor, sportivii și suporterii lor sunt mai conectați ca niciodată, iar noua rubrica a Observatorului va prezenta în fiecare zi cum pasiunea, spiritul de echipă, perseverența, sacrificiul și munca dusă împreună ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dificilă. Informațiile din sport le vor fi aduse telespectatorilor de Alexandra Tudor si Camelia Bălțoi. Cu ani de experință în acest domeniu, Alexandra și Camelia sunt nerăbdătoare să înceapă această nouă etapă a carierei lor.

”Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi”

„În primul rând mã simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper cã împreunã cu colegii mei din redacţia sport sã aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive. Va fi un program dinamic şi atractiv fãrã sã lase informaţia importantã deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e sã ne inspiram din sport: ca sã câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, sã respecţi regulile, sã te sacrifici pentru echipã şi sã nu renunţi niciodatã la luptã! Mã bucur foarte mult cã mã întorc la “prima mea dragoste”- prezentarea ştirilor sportive, dupã o pauzã mai îndelungatã şi faptul cã o sã lucrez cu oameni pe care îi cunosc din alte proiecte mi se pare extraordinar. E atât de reconfortant sã porneşti la drum cu profesionişti care se pricep foarte bine la ceea ce fac şi sã ştii cã ai o întreagã echipã în spate cu care împarţi acelaşi obiectiv,  îţi dã o încredere incredibilã”, a declarat Alexandra Tudor.

(VEZI ȘI AICI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, UN CAMERAMAN ANGAJAT LA ANTENA 1 CARE SE OCUPĂ DE EMISIUNEA IUMOR)

„Aveam nevoie de o transformare. Un apel, primit într-o dimineaţã, de la un om care a vãzut „altceva” la mine a adus schimbarea. Sportul este iubit de întreaga planetã, iar eu şi colegii mei, aleşi „pe sprânceanã”, vã promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi. Sportul ne unește pe noi toți, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipăși să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie și de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta!”,  spune Camelia Bălţoi.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ANTENA 1! ALEX VELEA, REACȚIE-ȘOC DUPĂ CE A FOST DAT AFARĂ DE LA ASIA EXPRESS. A DAT VINA PE MARIO FRESH)