Anorexia a ucis o tânără influenceriță. A murit în brațele celei mai bine prietene

Publicat: 22/12/2020 | 10:09

O influenceriță din Germania a murit, din cauza anorexiei, chiar în brațele celei mai bune prietene ale ei. Josi Maria avea doar 24 de ani, dar a avut parte de un final dramatic.

Tânăra inlfuenceriță din Kiel, în nordul Germaniei, a murit din cauza unei insuficiențe cardiace, după ce s-a luptat o peiroadă lungă de timp cu anorexia. Tânăra se afla într-o vacanță în Gran Canaria, Spania, alături de mai mulți prieteni. Ea a decedat la doar câteva zile distanță după ce a împărtășit cu fanii ei cea mai mare frică a sa. Josi Maria era foarte vocală cu urmăritorii săi de pe Instagram, cărăra le-a mărturisit că e se teme să nu moară din cauza anorexiei. Pe rețeaua sa de socializare, tânăra a postat următorul mesaj: „Nu vreau să fiu unul din cei 10 care mor de anorexie”, scrie The Sun, citat de wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN FOCȘANI. FIICA UNUI OM DE AFACERI CELEBRU DIN ORAȘ A MURIT, LA DOAR 19 ANI)

Anorexia a ucis o tânără influenceriță. A murit în brațele celei mai bine prietene

Josi a vorbit despre bătălia ei de-a lungul anilor cu anorexie de multe ori pe pe conturile sale de socializare. „Anorexia nu este o chestiune de greutate, ci de cap! Nu este întotdeauna doar voința de a fi slab, ci este mult mai mult: performanță, confirmare, control. Și că este o luptă ascendentă să mergi împotriva ei, să te îngrași, să găsești din nou bucurie în viață”, este un alt mesaj transmis de Josi Maria. (NU RATA: A MURIT PELLE ALSING, TOBOȘARUL DE LA ROXETTE! CU UN AN ÎNAINTE DECEDASE SOLISTA TRUPEI VIDEO)

Josi Maria a murit în somn, în brațele unei prietene alături de care se afla în vacanța din Gran Canaria. Mama tinerei a transmis un mesaj devastator pe rețelele de socializare. „Inima mă doare la nesfârșit. Cu o zi înainte te-am ținut, dragă Josi, în brațe, am mers la cumpărături și aștepai cu nerăbdare Crăciunul și vacanța. În noaptea următoare ai adormit liniștiă în brațele prietenei tale, în Gran Canaria. Inima ta mică a încetat să mai bată”, a scris mama tinerei, pe Instagram.