Anna “Manechina“, lovită în plin de coronavirus. “M-am chinuit ca să…”

Publicat: 04/03/2020 | 23:14

Noul coronavirus ”lovește” serios în showbiz-ul românesc! Una dintre cele mai sexy prezențe feminine din lumea mondenă a fost afectată grav de focarul din Italia. Anna „Manechina” se confruntă cu o situație extrem de dificilă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: ULTIMUL GINERE AL PREȘEDINTELUI S-A CUPLAT CU FIICA UNUI MAGNAT AL IMOBILIARELOR!)

Coronavirusul a ajuns în România și a ”lovit” și în showbiz. Anna Roman, una dintre cele mai sexy brunete de la noi, se confruntă cu o situație extrem de neplăcută. Din cauza epidemiei din Italia, vedeta a trebuit să își anuleze cursurile de modă pe care urma să le facă la un prestigios institut din Peninsulă. (NU RATA: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40)

”Am reușit să mă înscriu la Institutul Marangoni din Milano, dar, din cauza epidemiei, s-au anulat cursurile. Nu mai am cum să mă duc. M-au costat aproximativ 4.000 de euro, bani care momentan sunt blocați. Am aranjat totul la Milano. Îmi închiriasem un apartament, dar proprietara mi-a zis că nu are cum să mă mai primească din cauza coronavirusului. Sunt plină de nervi că nu am cum să mă duc la curs. M-am chinuit ca să pot să mă înscriu și acum e epidemie. Sunt foarte ofticată din cauza asta”, a declarat Anna Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anna Roman, probleme serioase din cauza epidemiei de coronavirus din Italia

Anna ”Manechina”, „primă de instalare” calificată!

După ce, o bună perioadă de timp, a oscilat între milionarul italian și ex-logodnicul Cătălin Cazacu, Anna Roman și-a găsit ”jumătatea”. Așa cum se poartă în relațiile de azi, sexoasa brunetă a primit drept ”primă de instalare” o fabuloasă bijuterie. Noul iubit al Annei Roman pare că nu-i genul de persoană care să aibă ”arici la buzunar” și o răsfață cu tot felul de cadouri scumpe. Drept dovadă, pe mâna brunetei și-a făcut apariția o superbă bijuterie, un inel cu diamante. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, noul iubit al Annei ar fi scos din buzunar aproximativ 7.000 de lei, pentru ”prima de instalare”. (VEZI ȘI: IUBITUL SECRET AL IOANEI GINGHINĂ ESTE UN CUNOSCUT INFLUENCER ÎN TURISM!)

Anna Roman a rămas doar în chiloței, în timp ce se schimba în Herăstrău

Imagini fierbinți!

Anna Roman este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate tinere din showbiz. Sexoasa brunetă, care cochetează cu modelingul, dar și cu designul vestimentar, a fost protagonista unor momente de-a dreptul incendiare care, cu siguranță, sunt de natură să stârnească cele mai ascunse gânduri ale masculilor. (NU RATA: ”ANNA MANECHINA” L-A SCHIMBAT PE ACTUAL CU EX-UL… AVEM DOVADA!)

În vara anului trecut, Anna ”Manechina” a participat la o ședință foto pentru ”Atmosphere Fashion”, care a avut loc în unul dintre cele mai mari parcuri din București. Cum shooting-ul s-a desfășurat în aer liber, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a fost nevoită să schimbe ținutele într-un mic cort amplasat în spatele unor tonete din zona Herăstrău. Așa se face că, la un moment dat, Anna Roman a rămas doar în chiloței în parc. Sexoasa brunetă s-a schimbat de rochiță, dar n-a observat că este filmată.

După ce una dintre fetele din staff a ajutat-o să își deschidă fermoarul rochiței pe care o purta, Anna a intrat în cortul improvizat să-și schimbe ținuta. Cum părea să fie extrem de concentrată pe vestimentația pe care urma să o îmbrace pentru ședința foto, Anna Roman n-a ținut cont de nimic altceva. (VEZI AICI: CORONAVIRUSUL ”LOVEȘTE” ÎN SHOWBIZ! CORNEL PALADE & SOȚIA AU GOLIT RAFTURILE HIPER-MARKET-ULUI DE TEAMA EPIDEMIEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)