Anna Manechina, inel cu diamant de la un afacerist +40. “Este un bărbat frumos, galant și…”

Publicat: 21/01/2020 | 23:42

Una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz a fost prinsă în mrejele iubirii. După ce, o bună perioadă de timp, a oscilat între milionarul italian și ex-logodnicul Cătălin Cazacu, Anna Roman și-a găsit ”jumătatea”. Așa cum se poartă în relațiile de azi, sexoasa brunetă a primit drept ”primă de instalare” o fabuloasă bijuterie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI VELA SĂ MUȘAMALIZEZE ”SEX GATE-UL DE LA INTERNE”?!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte senzaționale, de ultimă oră, legate de viața sentimentală a Annei Roman. (NU RATA: ”ANNA MANECHINA” L-A SCHIMBAT PE ACTUAL CU EX-UL… AVEM DOVADA!)

După perioada în care a ”pendulat” între milionarul italian Christian și ex-iubitul Cătălin Cazacu, liniștea și-a făcut locul în viața frumoasei brunete. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de aproximativ patru luni, Anna Roman a fost prinsă în mrejele iubirii. Suprinzător este faptul că răspunzător de acest lucru nu este niciunul dintre cei doi amintiți mai sus. Cel care a i-a provocat  fluturi ”în stomac” Annei Roman este un potent om de afaceri, trecut de 40 de ani, din București.

Anna Roman se iubește cu un afacerist din București

”Primă de instalare” calificată!

Noul iubit al Annei Roman pare că nu-i genul de persoană care să aibă ”arici la buzunar” și o răsfață pe aceasta cu tot felul de cadouri scumpe. Drept dovadă, pe mâna brunetei și-a făcut apariția o superbă bijuterie, un inel cu diamante. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, noul iubit al Annei ar fi scos din buzunar aproximativ 7.000 de lei, pentru ”prima de instalare”. (CITEȘTE ȘI: ARMIN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU VLĂDUȚA)

Anna Roman a primit de la noul iubit un inel cu diamante

A confirmat relația

Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Anna Roman a confirmat povestea de dragoste, dar a fost extrem de reținută cu privire la bărbatul pe care îl iubește. (NU RATA: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

”Da, sunt într-o relație. Iubesc și sunt iubită de câteva luni. Suntem la început de drum și nu vreau să spun mai multe. Este un bărbat frumos, galant și este din București. Inelul este un cadou din partea lui, nu e de logodnă. A fost un gest frumos din partea lui. Tot timpul mă surprinde cu câte ceva”, a mărturisit Anna Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anna Roman, o nouă relație

Anna Roman a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui. (VEZI ȘI: FOSTA L-A BULVERSAT PE CĂTĂLIN CAZACU!)

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

 Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

Anna ”Manechina” , imagini fierbinți!

Anna Roman este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate tinere din showbiz. Sexoasa brunetă, care cochetează cu modelingul, dar și cu design-ul vestimentar, a fost protagonista unor momente de-a dreptul incendiare care, cu siguranță, sunt de natură să stârnească cele mai ascunse gânduri ale masculilor. (NU RATA: UNA DINTRE CELE MAI CONTROVERSATE VEDETE TV A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ, IAR NOI PUBLICĂM IMAGINILE NECENZURATE!)

Anna Roman a rămas doar în chiloței în Herăstrău!

În vara anului trecut, Anna ”Manechina” a participat la o ședință foto pentru ”Atmosphere Fashion”, care a avut loc în unul dintre cele mai mari parcuri din București. Cum shooting-ul s-a desfășurat în aer liber, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a fost nevoită să schimbe ținutele într-un mic cort amplasat în spatele unor tonete din zona Herăstrău. Așa se face că, la un moment dat, Anna Roman a rămas doar în chiloței în parc. Sexoasa brunetă s-a schimbat de rochiță, dar n-a observat că este filmată.

După ce una dintre fetele din staff a ajutat-o să își deschidă fermoarul rochiței pe care o purta, Anna a intrat în cortul improvizat să-și schimbe ținuta. Cum părea să fie extrem de concentrată pe vestimentația pe care urmează să o îmbrace pentru ședința foto, Anna Roman n-a ținut cont de nimic altceva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)