Anna Lesko și Iancu Sterp, incendiar până la capăt: ”Voi, fufelor, shhhhhh!” GALERIE FOTO

Publicat: 13/12/2020 | 10:40

Anna lesko, Iancu Sterp și Emily Burghelea au scos o piesă și un videoclip incendiare, cu imagini care ”mușcă” puțin din filmele pentru adulți. Furori au făcut acestea și multe comentarii au strâns, în special din partea celor care o urmăresc pe Anna.

„Place” se numește piesa în care Anna Lesko și Iancu Sterp se ating chiar și în zonele intime. Cei doi protagoniști mimează scene de amor, iar atmosfera din videoclip este una incendiară. A ieșit, după cum se poate deduce, ceva picant, pe gustul fanilor. Iar ”incendiarul” avea să continue și a fost divulgat chiar de excentrica Anna. O fotografie pe Instagram i-a băgat din nou în joc pe internauți.

Anna Lesko și Iancu Sterp, incendiar până la capăt: ”Voi, fufelor, shhhhhh!”

Aceștia și-au dat cu părerea, pro și contra. ”Câți iubiți ai!”, ”Are câți iubiți vrea. Ok??”, ”Câtă lume nesimțită! Lăsați femeia în pace, așa a fost ea mereu, mai excentrică. Ăștia care întrebați câți iubiți are, de ce nu vă întrebați voi cu câte femei vorbiți în aceelași timp!”, ”Câți are chef, fără număr….”, ”A, și voi restul fufelor care sunteți alea perfecte voi, mai vedeți-vă de ale voastre. Că băliți multe la altfel de bărbați. Așa că shhhh!!!!”, s-au contrat cei care o urmăresc pe Anna Lesko. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A DEPĂȘIT ANNA LESKO LIMITELE LA „FERMA”. „RESTUL E CANCAN”)

Altfel, Anna Lesko a explicat și cine își mai aduce un mare aport la succesul ei. „Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot. Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor. Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, a povestit Anna Lesko.