Anna Lesko și-a înnebunit fanii! Imagini incendiare din dormitor

Publicat: 28/04/2021 | 17:02

Anna Lesko este pe placul internauților cu tot ce face, mai nou, este ”bucătăreasă” în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, dar atunci când pozează incendiar, și din dormitor, este, de-a dreptul, spectaculoasă. A făcut-o de curând, iar admiratorii ei au avut numai aplauze pentru ea.

Anna Lesko a ”lovit” cu două fotografii în care este lungită în pat, cu cizmele în picioare, iar trupul îi este acoperit de o bluziță mulată. Picioarele artistei, dezgolite, captează toată atenția, iar internauți au făcut ochii cât cepele. Au admirat-o prin comentarii care mai de care. Frumoasa cântăreață i-a obișnuit, de altfel, pe fanii ei cu astfel de pictoriale care fac deliciul Instagramului. (NU RATA: ANNA LESKO A VORBIT PENTRU PRIMA OARĂ DESPRE MOTIVUL CARE A DUS LA DESPĂRȚIREA DE TATĂL COPILULUI EI)

Anna Lesko și-a înnebunit fanii! Imagini incendiare din dormitor

Anna Lesko nu ratează ocazia de a urca și pe profilul ei de Instagram diferite secvențe din urmărita emisiune unde ea chiar este sarea și piperul, Vorbește Lumea. Ultima lovitură a Annei pe rețeaua de socializare a trezit mult interes pentru admiratorii ei care, de altfel, ca de obicei, au ridicat-o-n slăvi. Anna nu a lăsat niciun comentariu la fotografia pusă, dar nici nu a fost nevoie. ” Nu, ca esti ceva……Fabuloasă, frate! Iti ia mintea razna…Zau!”, ” Azi ai fost chiar f misto”, ”Hot, hot, hot”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO ȘI COVE, DISCUȚIE INCENDIARĂ ÎN DIRECT: ”EU VREAU SĂ-ȚI SATISFAC DORINȚELE”)

Într-o altă fotografie, Anna Lesko e toată roz, cocoțată pe canapeaua…roz. ”Psihologia dorinței noastre zace deseori îngropată în detaliile copilăriei. Acolo am învățat să iubim și în ce fel… Am învățat noi să experimentăm plăcerea sau nu, să ne încredem în alții sau nu, să primim sau să fim respinși?, a scris Anna în dreptul fotografiei. ”Anna, te-am judecat cândva, iar timpul mi-a arătat ce suflet ești. Ești minunată”, ”Felicitări”! Două reacții care au făcut-o pe Anna Lesko să radieze de bucurie.