Anna Lesko, schimbare radicală de look. Artista nu încetează să-și surprindă fanii

Publicat: 30/01/2020 | 18:41

Anna Lesko nu încetează săț-și surprindă fanii cu schimbări de look care mai de care mai incitante, am putea spune! La cei 41 de ani pe care îi are, Anna Lesko poate concura cu mare ușurință la capitolul frumusețe cu puștoaicele de liceu și credem că le-ar detrona chiar și pe cele mai simpatice dintre ele. 

Anna Lesko și-a luat fiul și au plecat într-o vacanță de lux, acolo unde se bucură împreună de momente de neuitat. Cu toate acestea, vedeta nu a uitat nici de fanii din mediul online și nu încetează să-i surprindă pe toți cu aspectul său fizic. Și, chiar dacă a ajuns la vârsta de 41 de ani, vârstă la care unele femei susțin că nu mai au nevoie de schimbări de look, Anna Lesko se reinventează tot timpul și știe să țină pasul cu tendințele.

Tocmai de aceea, Anna Lesko a apelat la o schimbare de look radicală. Vedeta și-a făcut, recent, breton, iar acum și-a îndreptat părul, iar fanii ei au fost extrem de încântați de noua sa imagine, așa că nu au ezitat nicio secundă să o complimenteze și să-i spună că îi stă foarte bine.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului său

În urmă cu câteva luni, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilui său și a decis că este timpul să o ia de la zero. La momentul respectiv, s-a vorbit foarte mult de faptul că artista l-ar fi înșelat pe Dj Vinnie cu nimeni altul decât Mike Diamondz, însă Anna Lesko a negat orice informație legată de acest subiect și la fel s-a întâmplat și în cazul lui Mike Diamondz. Cu toate acestea, cântărețul a mărturisit la Antena Stars că i-ar plăcea foarte mult să aibă o femeie ca Anna Lesko și că artista este pe placul lui, dar, cu toate acestea, sunt doar prieteni.