Anna Lesko s-a pozat cu sânii goi, iar fanii au explodat: „Nu ai rușine nici de copilul tău, de nimic”

Publicat: 11/02/2020 | 11:58

În ultima vreme, Anna Lesko este pusă tot mai des la zid de fanii ei, mai ales din cauza faptului că vedeta pozează din ce în ce mai mult în ipostaze desprinse din filmele pentru adulți. De această dată, internauții au considerat că aceasta a cam întrecut măsura, după ce au văzut-o pozând cu sânii goi. 

Pe contul ei de Instagram, Anna Lesko a devenit din ce în ce mai excentrică. Artista s-a pozat de curând cu sânii goi, acoperiți ușor cu mâna și deși bărbații s-au grăbit să o complimenteze la vederea imaginii, unele doamne și domnișoare au considerat că Anna Lesko exagerează și că ar trebui, măcar pentru fiul său, să aibă puțin respect și mai multă grijă de imaginea pe care o afișează în fața tuturor.

Tocmai de aceea, imaginea postată de Anna Lesko a adunat numeroase comentarii negative din partea oamenilor care susțin că vedeta exagerează cu aparițiile mult prea sexy și că nu mai are 20 de ani, să poată poza într-un asemenea mod. Cu toate acestea, Anna Lesko își trăiește viața așa cum consideră de cuviință și a demonstrat tot timpul că nu dă 2 bani pe părerile celor din jurul ei.

„Ești o femeie foarte ușoară să postezi mereu așa…Eu nu te înțeleg, sincer nu ai rușine nici de copilul tau, de nimic !??? / Mai îmbracă-te și tu, nu ai 20 de ani și acum ai și un băiat. Te comporți ca o femeie din vitrinele Amsterdamului / Oare mai poți cu dezbrăcatul ăsta al tău? În aproape toate postările….Altfel nu ai și tu succes la public” i-au scris internauții, Annei Lesko, în comentarii.