Anna Lesko, primele declarații după ce l-a persiflat pe Robert Tudor în cadrul emisiunii La Măruță: “Mulțumesc echipei Pro TV pentru surprizele de astăzi”

Publicat: 08/01/2021 | 23:40

La câteva ore bune de la gafa făcută, Anna Lesko a oferit primele declarații după ce l-a persiflat pe Robert Tudor în cadrul emisiunii “La Măruță”. Acest lucru s-a întâmplat prin intermediul unui mesaj pe care l-a așternut pe rețelele de socializare.

Anna Lesko, primele declarații după ce l-a persiflat pe Robert Tudor

În timp ce magicianul și-a cerut scuze public pentru remarcile făcute la adresa cântăreței care l-a provocat în direct, la Pro TV, Anna Lesko nu a menționat niciun cuvânt despre episodul neplăcut petrecut astăzi, câna a fost “La Măruță”.

“Mulțumesc pentru surpriza de astăzi: echipei @protv_romania, emisiunii @lamaruta_protv și lui @catalin_maruta, pentru tortul delicios, florile parfumate și surprize distractive în cadrul emisiunii. Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au lăsat o urare și un gând bun”, a scris vedeta pe contul său de Facebook, dar și pe cel Instagram, unde a postat imaginea de mai jos.

În timp ce viitoarea sărbătorită a fost copleșită de mesajele primite de la fani, și celebrul magician a primit numeroase încurajări: “Nu te scuza! Lesko este de o falsitate incredibilă! Mai avea puţin şi se dezbrăca în emisiune! Nu are niciun dram de decenţă!”, “Cum ți-am scris și eu pe Facebook, nu ai de ce te scuza. Lumea crede că cine se scuza se acuză. Nu ai motiv nici de scuze, nici de acuze. Noi am râs copios pentru că tu ai un șarm al tău. Iar Măruță ți-a ridicat mingea la fileul glumei, pentru cine te urmăreste, cu cele două mingi și aparitia «…» . De pe online.. Deci ai fost super… I-ai jefuit pe toți”.

Acesta este primul mesaj publicat de Anna Lesko după ce l-a persiflat pe Robert Tudor în cadrul emisiunii “La Măruță” © Instagram
Acesta este primul mesaj publicat de Anna Lesko după ce l-a persiflat pe Robert Tudor în cadrul emisiunii “La Măruță” © Instagram

Nu rata: Filmări incendiare cu Anna Lesko și Bogdan Olteanu în cadă! Ce se întâmplă cu sânii cântăreței

În urmă cu aproape două luni, pe când era tot în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, artista a dat verdictul în rândul foștilor: a dezvăluit cine e mai bun în pat dintre Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc.