Anna Lesko, prezentare de modă: palton cu decorații și cu sânii la vedere! ”Măi femeie, ești sexy rău!”

Publicat: 08/03/2021 | 08:18

Anna Lesko a urcat pe Instagram o fotografie din care ies în evidență două elemente: primul, unul dintre sânii vedetei ascuns după o portocală, al doilea, un frumos palton cu decorații, foarte apreciat de admiratorii ei.

Anna Lesko a inserat și câteva rânduri în dreptul imaginii. ”Dorința este alimentată de necunoscut și pentru acest motiv este aproape întotdeauna o furnizoare de neliniște…”, a scris artista. Iar comentariile au venit la fel de repede. ”Minunată! Te rog, îmi poți spune de unde e paltonul”, ”Superbă!!!! De unde e platonul????? E demențial!!!!!”, ”Arăți excepțional!”, ”Dar mi-ar plăcea dacă ne-ai spune de unde este paltonul … Mulțumesc frumos”, ”Măi femeie, ești enervant de frumoasă”, ”Ești sexy rău, și mie nu-mi plac femeile”, au fost câteva dintre reacțiile celor care o îndrăgesc pe frumoasa Anna. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT ANNA LESKO DUPĂ IMAGINILE ȘOCANTE CU BĂIATUL TRÂNTIT: ”RĂSPUNSUL E FIRESC!”)

Anna Lesko a dezvăluit secretul siluetei sale

Anna Lesko este clar una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Și este conștientă de atuurile sale, astfel că nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. La 41 de ani, Anna Lesko poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani, iar acum a dezvăluit secretul siluetei sale. Fosta concurentă din cadrul emisiunii „Ferma” a mărturisit ce anume mănâncă, dar și la ce bunătăți a renunțat pentru a se menține în formă.

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva!