Anna Lesko, pictorial după pictorial! Și-a arătat sânul, apoi a oferit imaginea zilei

Publicat: 05/06/2020 | 11:47

Cu trandafirul în gură, întinsă pe pat, în lenjerie intimă! Apoi, Anna Lesko a apărut cu sânul la vedere, dând rețeta perfectă pentru un compot de cireșe cu tot cu sâmburi. Numai la rețetă nu s-au uitat admiratorii senzualei artiste învăluită într-o rochie transparentă.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR. ANNA LESKO S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ SUTIEN, IAR FANII AU LUAT-O RAZNA

Acum, Anna Lesko a găsit rezolvarea și pentru codițele de la cireșe. Va face ceai din ele, doar că va adăuga puțină miere și lămâie. Dar piesa principal în imaginile pe care le-a urcat pe Facebook rămâne ea. Codițele uscate nu contează în ecuația în care x-ul de aflat este frumoasa Anna.

”Codițele nu le-am aruncat. Le-am pus la uscat. La timpul potrivit, va ieși un ceai delicios, cu puțină miere și lămâie. Bună dimineața???”. Așa și-a întâmpinat vedeta fanii!

Anna Lesko, pictorial după pictorial! Ce a făcut și-n trafic

Anna Lesko lovea și în trafic, în urmă cu doar câteva zile. Artista, aflată la volanul mașinii sale, și-a interpretat melodia, ”Ard în flăcări”, și s-a unduit așa cum o face și pe scenă, doar că a avut grijă să țină direcția cu o mână. Partenerii aflați în trafic nu au ratat momentul și au făcut ochii cât cepele.

Ard in flacari???

Publicată de Anna Lesko pe Joi, 28 mai 2020

Anna Lesko rămâne nonconformista lumii mondene autohtone, dar asta nu înseamnă că primește numai aprecieri pentru fotogarfiile pe care le postează. Într-o recentă fotografie urcată pe pagina de socializare, artista a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și să le arate fanilor că este pusă pe treabă. Doar că… Un internaut a fost de părere că Anna se prostește și că se dezbracă prea mult, ”ca toate”, concluzionând și că senzuala vedetă este ”vulgară”. Pe de altă parte, au fost și foarte multe aprecieri la adresa felului în care Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.