Anna Lesko nu se lasă! Artista a stârnit un nou val de critici după ultima fotografie publicată: ”Din obișnuință stai așa crăcită?”

Publicat: 19/02/2020 | 18:49

Anna Lesko nu se lasă! Vedeta a stârnit un nou val de critici după ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram, iar fanii s-au împărțit în două tabere.

Un lucru e sigur! Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Așa cum s-a întâmplat și când a pozat ultima fotografie din cea mai recentă vacanță în care a fost.

Anna Lesko s-a lăsat surprinsă într-o ipostază de infarct! Într-un costum de baie, vedeta s-a lăsat fotografiată într-o poziție nonconformistă, care i-a adus însă un val de critici. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO S-A POZAT CU SÂNII GOI, IAR FANII AU EXPLODAT: „NU AI RUȘINE NICI DE COPILUL TĂU, DE NIMIC”)

Anna Lesko a stârnit un nou val de critici

”Anusca! Din obisnuinta stai asa cracita? ???”, ”Daca era si o pereche de tanga, reuseai cea mai tare poza a ta!?”, ”Anna, poza asta chiar nu e…., nu știu ce eșarfa ti atârna acolo in barca, crede ma e fff urat, chiar dacă tu ești superba !!”, ”Ce periculoasă ești cu g$%^# desfăcută, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat.  Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului.

De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam. (VEZI ȘI: IMAGINI DIN INTIMITATE CU ANNA LESKO, FĂCUTE PUBLICE! A FOST FILMATĂ DEZBRĂCATĂ, ÎN BUCĂTĂRIE)

„Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa „o veni sau nu la mine astazi”)). 

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare.”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.