Anna Lesko l-a dat gata: ”Fabuloasă, frate!” Ce a făcut frumoasa ”bucătăreasă” de la Vorbește Lumea

Publicat: 22/04/2021 | 18:02

Anna Lesko s-a ”lipit” perfect în peisajul de la Vorbește Lumea, emisiune prezentată de Lora și Cove, unde prepară felurite bucate, mult apreciate de cei doi, dar și de telespectatori, cu siguranță. Iar Anna nu ratează ocazia de a urca și pe profilul ei de Instagram diferite secvențe din urmărita emisiune unde ea chiar este sarea și piperul.

Ultima lovitură a Annei pe rețeaua de socializare a trezit mult interes pentru admiratorii ei care, de altfel, ca de obicei, au ridicat-o-n slăvi. Anna nu a lăsat niciun comentariu la fotografia pusă, dar nici nu a fost nevoie. ” Nu, ca esti ceva……Fabuloasă, frate! Iti ia mintea razna…Zau!”, ” Azi ai fost chiar f misto”, ”Hot, hot, hot”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei. (NU RATA: ANNA LESKO A VORBIT PENTRU PRIMA OARĂ DESPRE MOTIVUL CARE A DUS LA DESPĂRȚIREA DE TATĂL COPILULUI EI)

Anna Lesko l-a dat gata: ”Fabuloasă, frate!” Ce a făcut frumoasa ”bucătăreasă” de la Vorbește Lumea

Anna dădea o lovitură de imagine în urmă cu aproape trei săptămâni, când posta o fotografie sexy, unde își arăta picioarele bronzate și lucrate, pe pat, în timp ce-și bea cafeaua. Și primul comentariu a fost pe măsura instantaneului! ”Când vrei să ieși la fotbal cu băieții și nevastă-ta se „pune” așa la tv”, a scris un admirator al artistei. Și au continuat remarcile, de la ”pupici dulci peste tot” până la ”superbă!” (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO ȘI COVE, DISCUȚIE INCENDIARĂ ÎN DIRECT: ”EU VREAU SĂ-ȚI SATISFAC DORINȚELE”)

Într-o altă fotografie, Anna Lesko e toată roz, cocoțată pe canapeaua…roz. ”Psihologia dorinței noastre zace deseori îngropată în detaliile copilăriei. Acolo am învățat să iubim și în ce fel… Am învățat noi să experimentăm plăcerea sau nu, să ne încredem în alții sau nu, să primim sau să fim respinși?, a scris Anna în dreptul fotografiei. ”Anna, te-am judecat cândva, iar timpul mi-a arătat ce suflet ești. Ești minunată”, ”Felicitări”! Două reacții care au făcut-o pe Anna Lesko să radieze de bucurie. 

Sursa foto: Instagram