Anna Lesko, ipostază incendiară pe Instagram. Reacția lui Cătălin Măruță când a văzut imaginea ”obraznică” cu vedeta

Publicat: 02/01/2021 | 17:13

Anna Lesko și-a pus fanii pe jar! Artista a publicat mai multe fotografii incendiare pe contul ei de Instagram, iar Cătălin Măruță a reacționat pe loc.

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile sale și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Așa cum a făcut și acum. Anna Lesko a publicat mai multe fotografii dintr-o vacanță în care a fost în Maldive. Pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, artista a reușit să-și pună fanii pe jar. Și nu numai!

Cătălin Măruță a reacționat pe loc și a apreciat fotografiile incendiare pe care le-a făcut Anna Lesko. Bineînțeles, pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă.

Cătălin Măruță a apreciat postarea făcută de Anna Lesko

Anna Lesko, secretul siluetei sale

La 41 de ani, Anna Lesko poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani, iar acum a dezvăluit secretul siluetei sale. Concurenta din cadrul emisiunii „Ferma” a mărturisit ce anume mănâncă, dar și la ce bunătăți a renunțat pentru a se menține în formă.

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva!