Anna Lesko, încă o apariție controversată: ”Dezastru. Zici că ai Catedrala Neamului pe cap!”

Publicat: 06/03/2020 | 09:50

Paginile de socializare ale Annei Lesko sunt luat cu asalt, de fiecare dată când vedeta postează fotografii în  care apare mai mult sau mai puțin îmbrăcată. E drept că atunci când se discută despre vestimentația aleasă de o divă totul este interpretabil, iar mulți nu reușesc că ”prindă” mesajul, așa că reacționează negativ.

Anna Lesko rămâne aceeași nonconformistă care provoacă senzație, fie că este vorba despre pagina de Facebook sau despre cea de instagram. Cu mai multe ore în urmă, senzuala vedetă a postat două fotografii realizate… în plin șantier, într-un dintre ele putând fi observat, în plan îndepărtat, un muncitor. Dar nu decorul ales a fost în prim-plan și i-a determinat pe internauți să își spună părerea, ci felul în care s-a prezentat Anna. Nimeni nu-i contestă frumusețea, dar mai mereu se găsește cineva să o critice pentru accesoriile alese. Totuși, Anna merge mai departe, în stilu-i inconfundabil, iar ”gurile rele” nu o impresionează, așa că surprizele vizuale vor continua.

Anna Lesko și-a surprins, din nou, admiratorii

”Nu știi să te aranjezi…”

Cum era de așteptat, părerile au fost împărțite. Unii dintre vizitatorii paginii de Instagram a vedetei au considerat că tot ceea ce este frumos îi place și lui Dumnezeu, motiv pentru care s-au întrecut în like-uri și emoticoane, alții nu s-au putut abține și au criticat-o pe Anna.

”Ai disperat muncitorii aia cu pozele astea….????‍♂️”, ”Tara arde, dar baba se piaptana ????????❤️Frumoasa ❤️????”, ”Corp frumos, par frumos , si nu stii sa te aranjezi???? Dezastru … (…) … zici ca ai Catedrala Neamului în cap sau ce e rahatul acela??”, ”D-aia le ia o vesnicie sa temine lucrarea ???????? ????????????????”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți în dreptul fotografiilor postate de Anna Lesko.