Anna Lesko, imagini incendiare din bucătărie! Cum s-a filmat vedeta făcând ouă ochiuri

Publicat: 14/01/2021 | 11:42

Anna Lesko a încins din nou imaginația internauților. Vedeta arată foarte bine și nu ezită să își scoată atuurile la înaintare. Chiar dacă imaginile provocatoare cu Anna sunt deja ceva obișnuit, se pare că găsește mereu noi modalități de a se pune în evidență.

Recent, Anna Lesko a demonstrat că și gătitul poate să fie ceva extrem de provocator. Vedeta s-a filmat în timp ce prepara o mâncare banală, ouă ochiuri, dar care s-a transformat rapid în mult mai mult. Se pare că ingredientul secret în prăjitul ouălor este ținuta sexy. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI INCENDIARE CU ANNA LESKO ȘI BOGDAN OLTEANU ÎN CADĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SÂNII CÂNTĂREȚEI)

Pentru a intra în bucătărie Anna Lesko a îmbrăcat o rochie ușoară , nude, ce a lăsat la vedere multe. Rochia îi scoate în evidență silueta bine conturată, bustul voluptuos, iar crăpătura adâncă ajunge până sus, lansând la iveală o mică parte din lenjeria intimă. Toată această ținută provocatoare, acompaniată de un machiaj și o coafură perfecte i-au scos din minți pe internauți.

Toată lumea a apreciat look-ul vedetei, care a demonstrat că și atunci când intri în bucătărie poți să arăți foarte sexy. Internauții au spus că acele ouă ochiuri sunt probabil unele dintre cele mai bune, având în vedere că au fost preparate de Anna.

Anna Lesko, secretul unui corp de invidiat

Anna Lesko a mărturisit că nu a făcut niciodată eforturi pentru a își menține silueta, însă acordă atenție alimentației și preferă să mănânce numai mâncare gătită de ea. (VEZI ȘI: ANNA LESKO ȘI-A POZAT SÂNII GOI. CUM AU REACȚIONAT FANII, ATUNCI CÂND AU VĂZUT-O ÎN IPOSTAZA DEOCHEATĂ)

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva!”