Anna Lesko, gafă în direct la Pro TV. Ce a spus despre trucurile magicianului Robert Tudor și cum a pus-o acesta la punct + “A fost nesimțită și arogantă”

Publicat: 08/01/2021 | 17:54

Anna Lesko a gafat în cadrul emisiunii “La Măruță”, difuzată în direct la Pro TV, în momentul în care a apărut în platou Robert Tudor. Prezentatorul și colegii lui s-au gândit să-i facă o “surpriză magică” artistei care își va sărbători ziua de naștere peste două zile, însă, rezultatul a fost unul la care nu s-a așteptat nimeni. Cântăreața a mărturisit pe un ton nepotrivit că nu îi plac trucurile îndrăgitului magician… Afirmațiile “înțepătoare” nu l-au împiedicat pe Robert Tudor să își ducă la bun sfârșit numărul pe care îl pregătise și a dat dovadă de profesionalism.

Anna Lesko l-a persiflat pe magicianul Robert Tudor în direct, la Pro TV

Cântăreața Anna Lesko va împlini 42 de ani duminică, 10 ianuarie, iar Cătălin Măruță a avut-o astăzi ca invitată și a întâmpinat-o cu flori și un tort special.

“Fac 42 de ani şi vreau să îţi spun că este o vârstă excepţională. Este ceva aparte, simt o plenitudine. Sunt ca un fruct copt, perfect. Asta mi-a adus mie vârsta asta. M-am copt perfect”, a declarat artista în cadrul emisiunii “La Măruță”.

După ce au mai schimbat câteva idei, prezentatorul a anunțat că mai are un cadou pentru vedetă: un număr de magie realizat de Robert Tudor. Darul se pare că nu a fost tocmai unul potrivit pentru artistă, care a avut o reacție surprinzătoare pentru mulți.

“Nu cred în magie, nu cred în spectacolele acestea”, a spus Anna Lesko în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Reacția acidă a cântăreței nu l-a oprit pe Robert Tudor să își facă trucurile de magie pregătite special pentru aceasta, însă, la finalul numărului său, acesta a răbufnit.

“Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a mărturisit Robert Tudor.

Cătălin Măruță a încercat imediat să aplaneze micul conflict și i-a invitat pe cei doi să guste tortul, după care a intrat pe post publicitatea.

Robert Tudor și-a cerut scuze pentru ieșirea avută “La Măruță”

După ce a plecat de la emisiune, Robert Tudor a transmis un mesaj în care și-a cerut public scuze pentru ieșirea sa la adresa Annei Lesko.

“Astăzi, am fost la prietenul meu, Cătălin Măruță, și, de cum am intrat, parcă m-a lovit cineva prin vorbele Annei Lesko. Îmi cer scuze… Revin cu video”,  a scris magicianul pe contul său de Instagram.

Fanii lui au criticat-o pe celebra cântăreață: “A fost nesimțită și arogantă”, “Tu ai fost OK, politicos. Ea a fost arogantă si răutăcioasă! O eclipsai!”.

Acesta este prima postare făcută de Robert Tudor după schimbul de replici pe care l-a avut cu Anna Lesko în cadrul emisiunii “La Măruță” © Instagram
Acesta este prima postare făcută de Robert Tudor după schimbul de replici pe care l-a avut cu Anna Lesko în cadrul emisiunii “La Măruță” © Instagram

Nu rata: Filmări incendiare cu Anna Lesko și Bogdan Olteanu în cadă! Ce se întâmplă cu sânii cântăreței

În ultima zi a anului 2020, îndrăgita artistă și fiul său au fost invitații lui Cătălin Măruță. Anna Lesko a vorbit despre planurile pe care și le-a făcut pentru Noul An și a făcut și alte dezvăluiri alături de Adam, care are șase ani – puteți viziona interviul savuros în clipul de mai jos.