Anna Lesko, fotografii incendiare în Caraibe. Posteriorul vedetei a ”fugit” din slipul minuscul

Publicat: 22/01/2020 | 12:26

Nu este pentru prima dată când Anna Lesko oferă surprize vizuale în care își scoate în evidență formele apetisante. Evident, nimeni nu-i contestă frumusețea, iar faptul că se menține într-o formă maximă le face pe multe reprezentante ale sexului frumos să fie invidioase. Pe de altă parte, nu lipsesc nici criticile în mediul online, fiiind există și voci care afirmă că Anna exagerează.

Anna Lesko se află în Caraibe, iar valurile și razele unui soare peste măsură de darnic o fac să uite de inhibiții. Una dintre ultimele fotografii pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram a făcut furori, numărul like-urilor fiind apreciabil. Posteriorul bombat al vedetei a dat senzația că vrea să părăsească sclipul de dimensiuni minuscule, iar impactul vizual a fost, ca de fiecare dată, devastator. Anna Lesko se simte foarte bine atunci când oferă admiratorilor astfel de provocări, iar criticile – chiar dacă își fac, constant, apariția – nu sunt altceva decât amănunte nesemnificative pentru senzuala vedetă.

Anna Lesko, încă o fotografie ”hot”

Anna Lesko, pozată în timp ce se bronza complet dezbrăcată pe balcon

Anna Lesko le-a mai oferit fanilor o surpriză și s-a bronzat complet dezbrăcată în balconul cochet al camerei în care a fost cazată la un moment dat. Fireștefotografia provocatoare a fost publicată chiar de artistă în mediul online. „????????” sunt cele două emoticoane atașate descrierii imaginii în care Anna în care stă – complet goală – întinsă, pe spate, pe un șezlong. Ca să nu se spună că este, totuși, prea dezinhibată, zonele intime au fost ”mascate”cu o eșarfă.

Internauții s-au împărțit în două tabere atunci când au văzut fotografia cu puternice tente erotice: unii îndemnat-o pe Anna Lesko să nu se oprească din seria fotografiilor provocatoare, în timp ce alții au criticat-o. „Soțul tău, vede ce postezi? ????”, „Ești vis! Ai venit de pe altă planetă! Ești frumoasă și plină de viață! Sexy, te iubesc”, „Mai bine rămâneai cu rețetele!!!!????????????”, „Frumosss.. continuă tot așa, cu fotografii cât mai îndrăznețe…????”, „Ce bronz uniform faci! M-aș bronza și eu cu tine, unde ești acolo?”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii Anne Lesko.