Anna Lesko, fără sutien în Caraibe. Un bărbat este la picioarele ei și… FOTO

Publicat: 19/01/2020 | 13:51

Anna Lesko este una dintre cele mai controversate artiste din showbiz-ul autohton, pentru felul în care se promovează pe rețelele de socializare. Vedeta pozează provocator, cu zonele intime la vedere și le postează pe Internet, chiar dacă este des criticată pentru aceste imagini.

Recent, Anna Lesko a “comis-o” din nou. Aflată în vacanță în Caraibe alături de fiul ei, Adam, vedeta a urcat pe contul personal de socializare mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Artista are un corp perfect și este super sexy.

Într-una dintre fotografii, Anna Lesko apare întinsă pe un șezlong, fără sutien, iar un bărbat îi masează picioarele. Așa cum era de așteptat, bărbații au apreciat fotografiile și au felicitat-o pe vedetă pentru felul în care arată.

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. S-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.