Anna Lesko e ”fierbinte” și în izolare. Fanii au reacționat imediat: ”Totuși, sutienul este…”

Publicat: 10/04/2020 | 14:07

Anna Lesko – ”nonconformista” showbizului, așa cum i se mai spune – stă alături de băiețelul ei în izolare la domiciliu, iar o astfel de perioadă nu poate împiedica… contactul cu admiratorii. Care, după cum se știe, nu sunt deloc puțini și, mai ales, obișnuiți cu fotografiile ”fierbinți” ale vedetei. Este și criticată, de foarte multe ori, pentru felul în care se îmbracă sau – mai ales – pentru cum se dezbracă și apare pe paginile de socializare, dar Anna rămâne lipsită de inhibiții.

De data aceasta a apărut îmbrăcată în fața vizitatorilor paginii sale de Instagram, dar tot le-a dat apă la moară pentru unele comentarii critice. Și asta pentru că ”a uitat” să își pună și sutienul, ceea ce a dat naștere la controversele care fac parte din decor și aduc sare și piper.

”Atunci cand Adam intra peste mine in atelier si ma intreaba ce fac atat de mult acolo, ii raspund ca ma joc cu pensule. Astazi m-a provocat si el la joaca cu masinutele cu care nici acum nu prea stiu sa ma joc. „Hai mami, ca poti, e ca si cu pensulele tale in atelier”:))))))”, a scris Anna Lesko pe contul ei de Instagram.

(CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, CEA MAI SEXY BUCĂTĂREASĂ! CU CE BUNĂTATE LE FACE POFTĂ FANILOR SĂI PE INTERNET)

”Femeile…”

”Frumos Corp, dar totusi sutienul este de bun simț”, a comentat o vizitatoare a paginii de Instagram, în timp ce o alta a atenționat-o, ironică, pe vedetă: ”Ti-ai,uita sutienul acasa Anna❤️”. Iar un admirator al Annei nu s-a abținut de la o replică. ”Femeile… „Sutienul este de bun simț”; bărbații”un singur cuvânt – artă” ? ?‍♀️”, observând cum sexul frumos comentează, de multe ori, acid la adresa Annei Lesko, în vreme ce bărbații dau de înțeles că apreciază felul în care apare în fotografii. ”Corp perfect, sâni superbi, femeie adorabila ??????”, a fost un alt comentariu postat în dreptul fotoggrafiilor. Iar un alt internaut a conchis: ”Un singur cuvânt. Artă!”

(VEZI ȘI AICI: ANNA LESKO, CU BUSTUL LA VEDERE PE INSTAGRAM: ”CRED CĂ EȘTI CEL MAI BUN TRATAMENT PENTRU CORONAVIRUS”)