Anna Lesko, dezmăț pe o plajă din Insulele Caraibe! Cu cine a petrecut vedeta, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 15/02/2020 | 20:27

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy apariții de la noi și-a făcut de cap cum a putut mai bine, de ziua Îndrăgostiților! Deși este singură de când a pus capăt relației cu DJ Vinnie, artista nu duce lipsă de companie bună și nici de activități inedite. 

De când s-a despărțit de tatăl copilului său, Anna Lesko s-a afișat numai singură. Cu toate acestea, atunci când vrea să facă o nebunie, vedeta știe cu cine să se antureze și unde să meargă. Așa se face că și-a luat una dintre cele mai bune prietene și au plecat în Insulele Caraibe, acolo unde s-au distrat de minune. Îmbrăcate în costum de baie, Anna Lesko și prietena ei au făcut deliciul privitorilor care nu și-au putut lua ochii de la formele apetisante pe care le au cele două. Cele două au luat cina împreună de Ziua Îndrăgostiților și chiar și-au dăruit, reciproc, câte un trandafir roșu.

Departe de ochii curioșilor, Anna Lesko s-a dezlănțuit pe plajă: a pozat în cele mai sexy ipostaze, s-a plimbat, s-a delectat cu preparate fine și s-a distrat cât a fost ziua de lungă. Dar nici noaptea nu a stat cuminte, căci știm cu toții că spiritele se încing, după ce soarele apune!

Anna Lesko a fost în vacanță și alături de fiul său, Adam, pe care îl tratează extrem de frumos și căruia îi face toate poftele. Micuțul este foarte fericit în compania mamei sale, după cum ne putem da seama din numeroasele postări pe care le face vedeta, pe contul ei de Instagram.