Anna Lesko, afectată de coronavirus. Ce mesaje le-a transmis vedeta, fanilor săi

Publicat: 13/03/2020 | 17:41

Printre vedetele afectate de epidemia de coronavirus se numără și Anna Lesko. Nu vă speriați, căci artista nu este suspectă de infecția cu Covid-19 și este în afara oricărui pericol, însă cariera ei a avut mult de suferit în ultimele zile și continuă să fie afectată de ceea ce se întâmplă acum în România. 

Pe contul ei de Instagram, Anna Lesko le-a transmis fanilor săi decizia de ultimă oră pe care a luat-o, în contextul epidemiei de coronavirus din România.

Artista a decis să-și anuleze toate evenimentele din perioada următoare și să se protejeze de o posibilă infectare. Astfel, aproape 10 evenimente au fost anulate de Anna Lesko, toate în diverse orașe din România. Și pentru că ține extrem de mult la fanii ei, Anna Lesko a vrut ca aceștia să afle direct de la ea.

Armin Nicoară, afectat și el de epidemia de coronavirus

O altă vedetă afectată de epidemia de coronavirus declarată în România este și Armin Nicoară. Saxofonistul a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro că se simte extrem de supărat și este dezmăgit de modul în care evoluează lucrurile în România, în acest moment.

Cu toate acestea, Armin Nicoară susține că nu este speriat de apariția lui Covid-19 la noi în țară, iar cea panicată este chiar iubita lui, Claudia Puican.