Anna Lesko a postat, din nou, incendiar! Doar că nu a observat detaliul care a dat-o de gol: vârsta necesită fotoshop

Publicat: 27/04/2021 | 23:26

Anna Lesko are parte numai de superlativ din partea fanilor, e piesă, pozele ei de pe rețelele de socializare sunt de nota zece! Dar timpul trece… Iar vâsta înaintată necesită fotoshop.

Anna Lesko a intrat în sufletele admiratorilor, după ce și-a etalat, la emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV, calitățile de ”bucătăreasă”. Și chiar știe bine cum se face o ciorbă adevărată! Mai mult, a continuat să-și arate și calitățile fizice, pe care natura i le-a dat din belșug. Doar că vârsta necesită fotoshop. Anna a urcat o fotografie impecabilă pe Instagram, la care fanii ei au replicat mai mult decât admirativ. Doar că a scăpat un detaliu…colăceii de la abdomen. Semn că anii nu pot fi opriți, tinerețea nu e veșnică. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO NU LE DĂ PACE INTERNAUȚILOR: ”CÂND VREI SĂ IEȘI CU BĂIEȚII ȘI NEVASTĂ-TA SE PUNE AȘA!”)

Deh, are și frumoasa rusoaică niște ani care-și cer drepturile și, oricât ai exersa la aerobic, nu-i poți opri. Altfel, diva e grațioasă și încă face furori. Nu degeaba internauții sunt cu ochii pe ea.

Anna Lesko a postat, din nou, incendiar! Nu a observat detaliul care a dat-o de gol: vârsta necesită fotoshop

Anna Lesko s-a ”lipit” perfect în peisajul de la Vorbește Lumea, emisiune prezentată de Lora și Cove, unde prepară felurite bucate, mult apreciate de cei doi, dar și de telespectatori, cu siguranță. Iar Anna nu ratează ocazia de a urca și pe profilul ei de Instagram diferite secvențe din urmărita emisiune unde ea chiar este sarea și piperul. Ultima lovitură a Annei pe rețeaua de socializare a trezit mult interes pentru admiratorii ei care, de altfel, ca de obicei, au ridicat-o-n slăvi. Anna nu a lăsat niciun comentariu la fotografia pusă, dar nici nu a fost nevoie. ”Nu, ca esti ceva……Fabuloasă, frate! Iti ia mintea razna…Zau!”, ” Azi ai fost chiar f misto”, ”Hot, hot, hot”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei. (NU RATA: ANNA LESKO LOVEȘTE DIN NOU: ”MĂ CAM ENERVEZI!” / ”TE ADOR!”)

Anna dădea o lovitură de imagine în urmă cu aproape trei săptămâni, când posta o fotografie sexy, unde își arăta picioarele bronzate și lucrate, pe pat, în timp ce-și bea cafeaua. Și primul comentariu a fost pe măsura instantaneului! ”Când vrei să ieși la fotbal cu băieții și nevastă-ta se „pune” așa la tv”, a scris un admirator al artistei. Și au continuat remarcile, de la ”pupici dulci peste tot” până la ”superbă!”

Sursa foto: Instagram