Anma trece prin momente dificile. Artista a izbucnit în lacrimi, la TV: „E cam nasol…”

Publicat: 29/04/2021 | 19:51

Anma s-a confruntat în ultima perioadă cu foarte multe probleme, mai ales din punct de vedere medical. Vedeta a suferit o operație la vezica bilară, apoi s-a infectat cu SARS–CoV–2.

Acum, vedeta încercă să își pună viața pe picioare după aceste experiențe pentru că este mamă singură, iar fiul ei are nevoie de ea.

Celebra artistă vrea să plece departe de locurile natale pentru a-și reîncărca bateriile. Apoi în vară, vor urma și alte călătorii în care Amna, pleacă să își caute insipirația.

Citește și: Infecția cu SARS-CoV-2 nu-i dă pace Amnei: „Nu-mi ajunge aerul, am făcut atacuri de panică …”

„M-am hotărât să mă încarc. Am nevoie, ca să pot scrie muzică. Practic, ca să le dai din sufletul tău oamenilor înseamnă că trebuie să ai ce dărui și dacă tu nu mai ai ce dărui e cam nasol.

Am nevoie de această pauză, sau concediu cum vreți să îi spuneți mai mult ca orice. trebuie să știi când e momentul să pui pauză”, a povestit Amna la Showbiz Report, de la Antena Stars. 

De ce a început să plângă

O fire religoasă, Anmna a fost întrebată pentru ce se roagă în această săptâmână sfântă. Vedeta a povestit emoționată că îi „cere” lui Dumnezeu sănătate și activitate muzicală pentru că doar așa poate avea grijă de copilul ei.

„Înainte să ne culcăm, eu spun Tatăl Nostru, iar el Înger, îngerașul meu. Mulți au râs de mine și m-au condamnat, dar nu este alegerea mea, așa vreau să îmi cresc copilul”, a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi.

Amna a declarat că a rămas cu dureri de cap cumplite și se simte tot mai slăbită pe zi ce trece. În doar câteva zile, Amna a trebuit să-și schimbe întreaga garderobă, deoarece mărimea M nu i se mai potrivește și trebuie să poarte haine măsura XS, pierzând foarte mult în greutate.

Amna a divorțat de Cristi Mușat în 2019

Amna, pe numele din buletin Cristina Andreea Mușat, a divorțat anul trecut de bărbatul cu care are un băiețel. Părinții lui David au decis să meargă pe drumuri separate în viață după nouă ani de mariaj și 12 de relație. Cântăreața a primit inelul de logodnă de la fostul soț în timpul unei vacanțe în Egipt.

Descoperă și: Top 50 de vedete așa cum nu ar fi vrut să se “prezinte” niciodată. Pe ce locuri se află Amna, Andreea Mantea sau Delia

“Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat.

Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, este mesajul scris în vara anului trecut de artistă pe contul său oficial de Facebook.

Nu rata: Amna, declarații de pe patul de spital: „Mi-e foarte greu …”