ANM anunță cum va fi, de fapt, vremea în noaptea de Înviere

Publicat: 16/04/2020 | 13:59

ANM a făcut anunțul pe care toți românii îl așteptau! Meteorologii au oferit informații de ultimă oră cu privire la starea vremii din noaptea de Înviere. 

Meteorologii anunță că noaptea de Înviere va fi una deosebit de călduroasă în aproape toate regiunile țării. Chiar dacă spre seară vor mai fi înnorări de scurtă durată în Moldova și zona Carpaţilor Orientali şi izolat în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea, aerul va fi destul de cald.

Se vor semnala și adieri temporare ale vântului, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în depresiuni şi 29…30 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 9 şi 17 grade, informează meteorologii.

Cum va fi vremea în București, în noaptea de Înviere

Și în Capitală, în noaptea de Înviere, vremea va fi deosebit de plăcută, după cum anunță specialiștii. Cerul va fi variabil și se vor semnala unele înnorări. De asemenea, este posibil să cadă averse sub formă de ploi de scurtă durată spre seară și noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Ziua de Paște va fi una deosebit de frumoasă și destul de asemănătoare cu cea de Florii.

„Ziua de Paște va avea caracteristici meteorologice apropiate cu ziua de Florii, adică o vreme în general frumoasă, cu posibile precipitații slabe, mai ales în zona montană. În noaptea de sâmbătă spre duminică, adică noaptea Învierii, minimele la scara întregii țări vor fi cuprinse între 8 – 12 grade Celsius”, a anunțat Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, pentru dcnews.ro.