ANM, anunț șocant. Se întorc ninsorile în toată România, inclusiv în București

Publicat: 14/04/2020 | 09:46

ANM vine cu informații de ultimă oră cu privire la starea vremii și nu, nu este banc! Ninsorile se întorc în România și mai multe regiuni de la noi din țară sunt vizate de fenomene meteo periculoase. 

ANM a făcut un anunț important cu privire la starea vremii din România. Deși ne mai depart numai câteva zile de Sărbătorile Pascale, se întorc ninsorile, astfel că jumătatea lunii aprilie este marcată de fenomene meteo periculoase. Deși în primă fază specialiștii au informat că perioada următoare va fi una extrem de secetoasă, se întorc precipitațiile sub formă de ploi și zăpadă!

CITEȘTE ȘI – ANM, AVERTIZARE CRUNTĂ! VINE FURTUNA ELECTRICĂ ÎN ROMÂNIA. FENOMENE METEO FOARTE PERICULOASE

Anunțul a fost făcut pe Pagina de Facebook Prognoze Meteo, acolo unde a fost specificat faptul că ninsorile vor lovi mai multe regiuni din România.

„În timp ce mulți vă prognozează ”apocalipsa convectivă” a câtorva fulgere izolate, noi, constanți, vrem să vă spunem că o să ningă iar. Și nu doar așa, izolat.
Astfel, frontul de precipitații care intră de mâine dimineață în țara noastră, aduce lapoviță și ninsori la început prin nordul Moldovei, Maramureș, Apuseni, apoi ninsorile cuprind toate zonele montane (sunt chiar abundente), dar le regăsim și prin depresiunile transilvane și dealurile Moldovei.

În seara zilei de mâine vom avea lapoviță și ninsori și prin sudul Moldovei, iar în noaptea de marți spre miercuri lapovița și ninsorile apar și prin sudul Munteniei (inclusiv București) și Olteniei.
Vești proaste și pentru apocalipsa secetei, vin destule ploi care să ajute agricultura. Nu mai murim nici de data asta” a fost anunțul publicat pe Facebook, cu privire la ninsorile care vor lovi România.