ANM a schimbat radical prognoza. Se întorc ninsorile în România. Pe ce dată revine iarna

Publicat: 26/02/2020 | 12:18

După câteva zile în care ne-am putut bucura de o primăvară în toată regula, specialiștii ANM au făcut cel mai crunt anunț! Vă vine să credeți sau nu, vremea rea se întoarce în România, iar ninsorile vor fi din nou la ele acasă. 

Deși din punct de vedere calendaristic mai avem doar câteva zile până ne vom putea bucura de primăvară, în ultima perioadă, atât în Capitală cât și în restul țării s-au înregistrat temperaturi extrem de ridicate pentru această lună. Cu toate acestea, meteorologii anunță că vremea se schimbă radical, iar în prima săptămână din luna martie ne vom confrunta cu temperaturi scăzute.

Specialiștii ANM trag un semnal de alarmă și susțin că luna martie va debuta cu o primă săptămână în care temperaturile scăzute vor reveni în România și vor viza mai multe regiuni din țară.

Astăzi, cerul este parțial însorit în marea majoritate a regiunilor din România, iar pe alocuri se înregistrează chiar și 17-18 grade Celsius. În Capitală, vremea este deosebit de frumoasă, iar temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade, după cum anunță meteorologii.

În schimb, la munte, în zona Carpaților Orientali sunt prognozate ninsori și intensificări ale vântului.