ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea în București duminică + Prognoza pentru săptămâna viitoare

Publicat: 04/04/2020 | 23:09

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 5 aprilie, în București. Cum va fi vremea săptămâna viitoare?

Duminică, pe 5 aprilie 2020, vremea va fi vântoasă, cu precădere în jumătatea sud-estică a țării. Mai ales pe parcursul zilei vântul va avea intensificări, în special în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei, precum și în estul Olteniei, anunță ANM, citat de rtv.net.

BILANȚUL DECESELOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA A CRESCUT LA 146! SUNT 3.613 DE CAZURI DE INFECȚIE CU COVID-19

În București, pe parcursul zilei vântul va avea intensificări, iar la rafală va atinge viteze de până la 60…65 km/h. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Noaptea, vântul va slăbi în intensitate, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va fi de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1 grad. (CITEȘTE ȘI: BĂRBAT DIN ȚĂNDĂREI, REACȚIE-ȘOC ÎN PRIMA ZI DE CARANTINĂ TOTALĂ: „EU ACUM AM AFLAT CE SE ÎNTÂMPLĂ AICI”)

LUNI

Vremea va fi răcoroasă, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei cu viteze în general de 45…50 km/h, dar va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă. (VEZI AICI: UN POLITICIAN USR DIN SUCEAVA A MURIT RĂPUS DE CORONAVIRUS. MEDICI I-AU SPUS SĂ MEAGĂ ACASĂ: „E O SIMPLĂ RĂCEALĂ. O SĂ ÎI TREACĂ”)

MARTI

Valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior, astfel că maxima va fi de 17…18 grade, iar minima de 2…4 grade, posibil ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. (NU RATA: MEDICII, SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AUTORITĂȚI! ESTE VORBA DESPRE COPIII LOR)

MIERCURI

Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 17 grade, iar cea minimă de 2…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

JOI – SÂMBĂTĂ

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă.