ANM a făcut anunțul. Cum va fi vremea astăzi, în România – Se vor înregistra chiar și 20 de grade Celsius

Publicat: 11/04/2021 | 09:35

Specialiștii au emis ultimele informații cu privire la starea vremii. ANM informează că astăzi, 11 aprilie, vremea va fi deosebit de frumoasă, iar în unele regiuni ale României se vor înregistra temperaturi de până la 20 de grade Celsius.

Finalul de weekend vine cu vești foarte bune pentru toată lumea. Meteorologii anunță temperaturi ridicate în aproape toate regiunile din țară, spre bucuria tuturor celor care așteptau cu nerăbdare primăvara. Cerul se va menține însorit, iar soarele își va face simțită prezența toată ziua. Vântul va sufla slab și moderat, iar vremea va continua să se încălzească, informează ANM.

Specialiștii au anunțat că astăzi, 11 aprilie, se vor înregistra temperaturi maxime de până la 20 de grade Celsius, chiar dacă noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una deosebit de rece în mai multe zone ale tării, înregistrându-se între -4 și 5 grade Celsius în zona montană, iar 7-9 grade Celsius în partea de vest.

Cum va fi vremea astăzi, în București

ANM anunță că, spre bucuria locuitorilor din Capitală, vremea începe să se încălzească din ce în ce mai mult. Astăzi, 11 aprilie, cerul se va menține predominant însorit, iar soarele nu va dispărea prea ușor. Se vor înregistra temperaturi maxime situate între 16-17 grade Celsius, iar cele minime pot ajunge la 2-3 grade Celsius pe perioada nopții.

Prognoză meteo 11 aprilie 2021 pentru restul țării

Oradea – 20°C

Timișoara – 19°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 18°C

Sibiu – 18°C

București – 17°C

Constanța – 12°C

Galați – 15°C

Brașov – 15°C

Miercurea Ciuc – 14°C

Iași – 16°C

Cluj-Napoca – 17°C

Suceava – 16°C

Cum va fi vremea la munte

Pentru cei care vor să aibă parte de o minivacanță la munte, meteorologii au transmis ultimele informații.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la atitudinile mai înalte, iar izolat vor exista condiții slabe de ploaie. Temperaturile maxime se vor înregistra între 15 și 18 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -3 și 4 grade Celsius.

Sursă foto: Pixabay