ANM a făcut anunțul. Cum va fi vremea astăzi, 21 aprilie, în România

Publicat: 21/04/2021 | 08:19

ANM a făcut un anunț de ultim moment cu privire la starea vremii de astăzi, 21 aprilie. Meteorologii anunță că ne vom confrunta cu temperaturi destul de scăzute pentru această perioadă, iar vremea va fi ușor instabilă.

Din punct de vedere calendaristic ne aflăm în a doua lună de primăvară, însă judecând după temperaturile înregistrate și fenomenele meteo din ultima vreme, nu prea mai știm ce să credem.

Meteorologii au făcut un anunț de ultim moment cu privire la starea vremii de astăzi, 21 aprilie.

În cursul zilei de miercuri, se vor semnala înnorări temporar accentuate şi precipitații în cea mai mare parte a țării. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15 l/mp. Ploile vor avea şi caracter de aversă și, local, se vor semnala descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină, informează ANM.

În cursul zilei de astăzi, maximele termice se vor încadra între 10 şi 17 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 8 grade.

Cum va fi vremea astăzi în București

Vremea din Capitală va fi, astăzi, destul de mohorâtă. În timpul zilei se vor semnala înnorări, temporar va ploua, iar după-amiaza sunt posibile şi descărcari electrice. Temperatura maximă nu va depăși 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi cuprinsă între 4 și 6 grade.

Cum va fi vremea la munte

În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros şi vor fi averse în majoritatea masivelor. Trecător se vor semnala descărcări electrice, iar izolat cantitaţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va avea intensificări în zona înaltă, informează meteorologii.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai

Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursă foto: Facebook