ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 14 – 20 decembrie. În ce regiuni din România va ploua mai mult

Publicat: 13/12/2020 | 18:19

Reprezentanții din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 14 – 20 decembrie. De aproape două săptămâni, iarna a pus stăpânire pe unele zone din țară, însă, în zilele următoare, se pare că vor predomina precipitațiile, iar ninsorile se vor înregistra doar în anumite regiuni și la munte.

Nu rata: Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase duminică, 13 decembrie – Extragerea LIVE

Potrivit informațiilor oferite de cei de la ANM, în noua săptămână de iarnă va ploua mai mult în zonele de sud-vest.

Prognoza meteo pentru Maramureș, valabilă pentru săptămâna 14 – 20 decembrie

În săptămâna 14-20 decembrie se anunță o scădere semnificativă a temperaturilor. Gradele din termometre se vor situația între 3 și 4 grade, valori normale pentru această perioadă! Pe timpul nopții temperaturile vor ajunge între -3 și -2 grade!

Cum va fi vremea în Oltenia

Meteorologii au anunțat că va fi o răcire treptată, iar între 17 și 20 decembrie temperaturile ce se vor înregistra se vor apopria de normalul acestei perioade.

Pentru săptămâna ce urmează maximele se încadrează între 4 și 5 grade Celsius, iar minimele vor ajunge la -3, -2 grade!

Prognoza meteo pentru Banat în perioada 14 – 20 decembrie

În această săptămână în Banat vor fi multe ninsori! Meteorologii anunță că vor avea loc răciri treptate spre finalul perioadei, iar temperaturile maxime vor atinge valori normale pentru sfârșitul lunii decembrie! În timpul zilei maximele vor ajunge la 5 grade Celsius, iar în timpul nopții între 2 și 4 grade!

Ce temperaturi se vor înregistra în Crișana

În Crișna maximele înregistrate în acestă săptămână vor atinge 4-5 grade Celsius, iar pe timpul nopții nu vor depăși 4 grade Celsius. Spre finalul săptămânii va exista o tendință de răcire, iar noaptea se vor înregistra temperaturi cu minus!

Prognoza meteo pentru Transilvania, valabilă pentru săptămâna 14 – 20 decembrie

În Transilvania se anunță valori termice normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime nu vor depăși 3 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -5 și -3 grade!

Cum va fi vremea în Moldova

Pentru zona Moldovei va fi o răcire treptată, potrivit meteorologilor. Valorile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă, iar maximele vor înregistra 2 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de -3 grade!

Prognoza meteo pentru Muntenia în perioada 14 – 20 decembrie

La fel ca și în Moldova, în Munteia va exista un proces de răcire treptat, iar maximele vor fi cuprinse între 4-5 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge până la -2 grade!

Ce temperaturi se vor înregistra în Dobrogea

În Dobrogea temperaturile se vor apropia de normalul acestei perioade, iar valorile maxime vor fi de 4 grade Celsius. Temperaturile minime pentru această zone se vor situa între 0 și 2 grade.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro