Angela Similea, drama ascunsă a artistei „Fostul soț îmi spunea că sunt un nimeni”

Publicat: 06/03/2021 | 11:32

Angela Similea rupe tăcerea în ceea ce privește viața sa amoroasă. Artista a povestit într-o emisiune Tv că a avut parte de o traumă, din cauza celui de-al treilea soț al ei.

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori, prima dată cu un electrician, apoi cu un chitarist cu care a făcut și unicul său copil. Mai apoi, Angela Similea s-a recăsătorit cu un afacerist olandez, cel care i-a lăsat cele mai multe urme sufletești.Bărbatul căzuse în patima alcoolului și se comporta foarte urât cu ea.

Vedeta s-a recăsătorit pentru a patra oară în anul 1999 cu un politician, cu care și-a petrecut 12 ani din viață, însă din păcate acesta s-a stins din viață răpus de o boală cumplită.

VEZI ȘI: Angela Similea, acuzată de fostul soț: ,,Și-a înșelat toți bărbații”

Angela Similea,traumatizată de cel de-al treilea soț

În căsătoria cu olandezul Jan David Hilgen, Angela a povestit că a fost traumatizată.

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”.”, a mărturisit artista într-un interviu la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Angela Similea trece printr-o dramă fără margini. Celebra artistă din Generația de Aur și-a pierdut averea și locuința