Angela Similea, acuzată de fostul soț: ,,Și-a înșelat toți bărbații”

Publicat: 04/08/2020 | 12:20

Angela Similea, cunoscuta artistă a anilor ’70, primește acuzații din partea fostului soț, Sorin Movileanu. Acesta povestește despre fosta soție că infidelitatea era un obicei de-al ei.

Frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi care a început în seara unui turneu. Cei doi au rămas singuri, au jucat cărți, s-au uitat la emisiuni şi de atunci a început să se înfiripe ceva între ei. (Citeşte şi: „Tăticul șlagărelor românești”, infectat cu noul coronavirus. Abia acum s-a aflat)

,,Niciodată nu a contat cu cine era căsătorită, și-a înșelat toți bărbații!”

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a declarant Sorin Movileanu, fostul soț al Angelei Similea, potrivit Redactia.ro.

Angela Similea e acuzată că şi-ar fi înşelat fiecare partener
Angela Similea e acuzată că şi-ar fi înşelat fiecare partener

Divorțul a fost un alt motiv de ură față de Angela Similea. Fostul soț declara că după ce s-au separat, nu a mai știut nimic de fiul său și că persoană care o influențează pe Angela era chiar mama ei, Gherghina. Cei doi au împreună un fiu, care după divorț a rămas în custodia mamei. (Nu RATA: Angela Similea, amintiri dureroase: ”Aveam răni pe pleoape de atâta plâns”)

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea”, a mai declarat Sorin Movileanu, pentru aceeşi sursă.