Andrew Tate, reținut într-un dosar pentru omor și trafic de droguri. Primele declarații ale fostului “cumnat” al Biancăi Drăgușanu

Publicat: 13/06/2020 | 16:04

“Andrew Tate a fost reținut într-un dosar pentru omor și trafic de droguri” – este vestea care a uimit azi lumea showbizului românesc. Fostul “cumnat” al Biancăi Drăgușanu a făcut primele declarații despre acest subiect delicat și era vizibil furios despre informațiile apărute.

Citește și: Bianca Drăgușanu calcă pe urmele Monicăi Gabor?! Și-a luat șofer tinerel și a devenit “bonă” pentru…

Cobra Tate a fost reținut într-un dosar pentru trafic de droguri și omor

Cobra Tate, așa cum mai este cunoscut fostul sportiv, a dat explicații în fața anchetatorilor care s-au ocupat de un dosar pentru trafic de droguri și omor instrumentat în urmă cu ceva ani. Recent, a oferit un interviu și a fost luat total prin surprindere de ceea ce se spune în prezent despre el. În plus, a susținut că nu este nimic adevărat în legătură cu acest subiect.

“Nu am fost arestat. Ce probleme cu legea să am? Pentru viteză? Nu știu despre ce vorbești”, a afirmat fratele lui Tristan Tate într-o emisiune de la Antena Stars.

Nu rata: Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a petrecut alături de Florin Salam! Ce mesaj a transmis despre celebrul manelist

În timpul discuției, controversatului milionar i s-au arătat dovezi privind acel dosar penal și s-a enervat. El a subliniat că este vorba despre o știre falsă și veche pentru care nu ar trebui să fie deranjat.

“Este o știre falsă, de ce nu îmi pui întrebări mai prietenoase?! Asta a fost acum mult timp. Mă întrerupi să îmi spui ceva ce s-a întâmplat acum mult timp. Ai venit la mine și mi-ai zis că am fost arestat, iar eu am crezut că este ceva recent, dar nu. Nu mai spun nimic nimănui, gata. Astea sunt informații vechi, nu înțeleg de ce astea sunt știri acum. Nu cred că ar trebui să vorbesc despre ceva atât de vechi. Nu sunt vinovat”, a mai declarat Cobra Tate.

Descoperă și: Noua iubită a “păpușelului” Biancăi Drăgușanu e vedetă pe site-urile pentru adulți! Imagini +18 cu porno-modela