Andrei Ștefănescu și Antonia, împreună de dragul lui Ayan, băiețelul lor: „Îmi ești binecuvântare”

Publicat: 26/02/2021 | 09:31

Au divorțat de câteva luni, dar când este vorba de copilul lor, Ayan, sunt, din nou, împreună. Așa s-a întâmplat acum, de ziua micuțului. Cei trei s-au fotografiat și i-au urat mulți ani lui Ayan.

Andrei Ștefănescu li antonia i-au pregătit o surpriză și l-au sărbătorit pe Ayan. „Laaa mulți ani, sufletul meu! Îmi ești binecuvântare, alinare, fericire, liniște și iubire și… nebunie, îmi ești TOT! Nu vreau și nu pot să trăiesc fără tine…’. Mi-a dat Dumnezeu darul de a auzi aceste cuvinte în fiecare zi din gurița lui! Te iubesc!!! #4ani”, a scris Antonia pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, FOSTA SOȚIE A LUI ANDREI ȘTEFĂNESCU, SUSȚINUTĂ DE RALUCA PASCU ÎN PROCESUL DE DIVORȚ. DETALIU PRIN CARE A DEMONSTRAT CĂ ÎI ESTE ALĂTURI)

Andrei Ștefănescu și antonia, împreună de dragul lui Ayan, băiețelul lor: „Îmi ești binecuvântare”

Andrei avea să facă un Insta Story cu mai multe videoclipuri în care el și Antonia îi cântă lui Ayan „La mulți ani!”. ”Astăzi este ziua ta….omulețul meu iubit….copilul meu drag, universul meu….și tot ce înseamnă frumos în lume…te iubesc și-ți voi fi alături, indiferent ce se va întâmpla cu viața mea și în viața mea…mâine dacă ai avea nevoie de inima mea, aș veni râzând să ți-o dau din piept….TE IUBESC…LA MULȚI ANI MINUNAȚI, BĂIEȚELUL MEU DRAG”, a scris apoi Andrei Ștefănescu, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Ayan. (NU RATA: ANTONIA ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU AU DIVORȚAT LA UN AN DE LA CUNUNIA CIVILĂ, UNDE FIUL LOR A FOST CAVALER DE ONOARE. CE MOTIV A DUS LA DESPĂRȚIRE)

Andrei și Antonia au format un cuplu timp de 7 ani. „Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoștință și ne-am plăcut reciproc de la început. Ea mă știa, îmi cunoștea piesele și am început să ieșim împreună”, a povestit artistul.