Andrei Ștefănescu, primele declarații după divorțul de Antonia: „Nu ne-a luat prin surprindere”

Publicat: 27/04/2021 | 10:14

În 2019, Andrei Ștefănescu și Antonia își uneau destinele în fața ofițerului de stare civilă și sperau să rămână împreună toată viața. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptate și, cu toate că erau o familie completă, cei doi au decis să se despartă. De dragul băiețelului pe care-l au împreună, Andrei și Antonia au decis să rămână în relații foarte bune și să nu-și poarte ranchiună. 

După câteva luni de la despărțire, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel de-al doilea divorț din viața sa. Nu e o etapă ușoară, dar era necesară. Lucrurile începuseră să nu mai funcționeze, iar ei nu sunt genul de persoane care să rămână într-o căsnicie de dragul copilului. După mai multe discuții, Antonia și Andrei Ștefănescu și-au spus adio, dar nu pot zice că doar unul dintre ei a fost vinovat pentru ruptura produsă.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.

CITEȘTE ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU ȘI ANTONIA, ÎMPREUNĂ DE DRAGUL LUI AYAN, BĂIEȚELUL LOR: „ÎMI EȘTI BINECUVÂNTARE”

Andrei Ștefănescu: „Eu cu ea avem o relație foarte bună”

Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la XNS.

VEZI ȘI ANTONIA, FOSTA SOȚIE A LUI ANDREI ȘTEFĂNESCU, SUSȚINUTĂ DE RALUCA PASCU ÎN PROCESUL DE DIVORȚ. DETALIU PRIN CARE A DEMONSTRAT CĂ ÎI ESTE ALĂTURI

Sursă foto: instagram.com/andrei_albnegru/