Andrei Ștefănescu, primele declarații despre COVID-19: „Știu că sunt pozitiv. Asta este. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștrii”

Publicat: 18/06/2020 | 22:29

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars și implicit concurent la emisiunea devenit punct de anchetă epidemiologică a confirmat faptul că este infectat cu noul coronavirus.

În urmă cu puțin timp, într-o intervenție în direct la Antena 3, Andrei Ștefănescu a vorbit despre rezultatul pozitiv pe care l-a primit la noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Danny Masterson a fost arestat pentru că a violat 3 femei. Cât l-a costat cauțiunea pe actorul care a jucat alături de Ashton Kutcher în “The Ranch”

„Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun symptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva. Medicii mi-au spus că starea unui asymptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrate la Antenă că suntem o echipă.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

CITEȘTE ȘI: Monica Pop, afirmații grave: „Au fost trecuți morții la COVID, deși nu aveau treabă. Curg reclamațiile”