Andrei Ștefănescu, mesaj emoționantă pentru băiatul său! Ayan a împlinit 3 ani

Publicat: 25/02/2020 | 19:15

Andrei Ștefănescu se bucură de o familie frumosă. De când a devenit tată viața lui a căpătat un alt sens. Astăzi, fiul său împlinește trei ani, iar evenimentul a fost sărbătorit cum se cuvine.

Cântărețul se bucură de o familie exact așa cum visa, alături de soția sa frumoasă și cel mic. Băiețelul său Ayan a împlinit trei ai, iar acesta a fost un motiv de mare bucurie în familia Ștefănescu. Cu această ocazie artistul a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Ayan, pe care a însoțit-o de o descriere emoționantă. (CITEȘTE ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU ARUNCĂ BOMBA: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE SMILEY ȘI GINA PISTOL)

„LA MULȚI ANI AYAAAAAN!!!!!…cum au zburat 3 ani nu-mi dau seama…îți doresc să fii sănătos, fericit și iubit în fiecare zi … că frumos ești și cu succes la fete nu mai spun:)))…m-ai învățat să iubesc altfel și pentru asta …TE IUBESC!!!!!❤❤❤”, a scris Andrei. (VEZI ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU A APELAT LA GIGI BECALI PENTRU BANI. CE SUMĂ URIAȘĂ A PRIMIT DE LA PATRONUL FCSB)

Același gest l-a făcut și soția lui Andrei. A postat și ea un mesaj însoțit de multe fotografii de familie. „Astăzi îngerașul meu împlinește 3 anișori. 3 ani de când mami nu mai doarme(ca un om normal:)) ), ani de când tu ești puterea mea, dar și trei ani de când mi-o consumi pe toată, 3 ani de cand respir prin tine, 3 ani de când văd raiul prin ochii tăi, 3 ani de când mă minunez de frumusețea ta, 3 ani de când tu îmi ești cadou! 3 ani cu tine, 3 ani de iubire nemarginită, 3 ani în carusel. LA MULȚI ANI puiul meu! Te iubim infinit”, a scris Antonia Ștefănescu.

Fanii au fost impresionați de exemplul de familie frumoasă pe care cei doi l-au prezentat și le-au lăsat o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive.