Andrei Ștefănescu dă cărțile pe față! De ce a divorțat de Antonia, femeia cu care are un copil

Publicat: 27/04/2021 | 18:59

Andrei Ștefănescu a făcut declarații despre motivele despărțirii de soția lui Antonia. Prezentatorul de la Antena Stars spune că nu are cu adevărat o explicație pentru care au ajuns la o separare definitivă.

Andrei Ștefănescu spune că nu a avut niciodată motive cu adevărat plauzibile pentru care să ajungă la divorț cu Antonia.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât.

Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Relația cu fiul lui a devenit mai bună după divorț

„Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. 

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a completat cântărețul.