Andrei și Karina, amor sub patură la Survivor România?!? Imaginile filmate de camerele cu infraroșu vorbesc de la sine

Publicat: 03/03/2020 | 12:37

“Andrei Ciobanu și Karina Fetica au făcut amor sub patură la «Survivor România»?!?” – este întrebarea care a fost rostită de numeroși telespectatori după ce au văzut imaginile filmate de camerele cu infraroșu. Ipostazele au fost surprinse la doar câteva zile după ce ei și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat în public.

Citește și: Soția lui Andrei Duban a izbucnit în lacrimi la Survivor România și a dat cărțile pe față: “Știu exact ce fac, nu sunt o…”

Andrei si Karina, amor sub patură la “Survivor România”?!

Elena Karina Fetica i-a furat inima lui Andrei Ciobanu pe platourile de filmare de la “Survivor România”. Dacă la început cei doi concurenți s-au ferit să își exprime sentimentele pe care le simțeau unul față de celălalt, acum sunt foarte apropiați. În cadrul ediției trecute, cuplul a fost surprins în ipostaze care i-au făcut pe mulți să se gândească la o partidă de amor. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului… mișcările celor doi pe sub pătura cu care s-au învelit sunt unele intime.

“Ieri a fost o zi speciala, in primul rand ca am castigat premiul, recompensa si am mancat bine impreuna cu colegii mei, iar apoi am sarbatorit ziua de ieri pentru ca pentru mine si pentru Karina e o zi speciala. A fost o zi speciala si am sarbatorit dragostea pentru cei de acasa, pentru familie, pentru oameni”, a spus Andrei Ciobanu în cadrul show-ului de la Kanal D.

Karina și Andrei s-au îndrăgostit în Republica Dominicană, unde se filmează “Survivor România” © Kanal D
Karina și Andrei s-au îndrăgostit în Republica Dominicană, unde se filmează “Survivor România” © Kanal D

Iubita concurentului a mărturisit cu zâmbetul pe buze: “Mai rosesc, mai transpir mai mult, da. Ieri am avut parte de o cina surprinzatoare, sa spunem asa, o supriza foarte placuta”.

“Bine, ma bucur pentru voi”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului “Survivor România”.

Andrei, cadou inedit pentru Karina de Valentine’S Day

Cei doi “Războinici” și-au deschis inima în fața iubirii chiar în luna dragostei – ei s-au sărutat în fața camerelor de filmat.