Andrei Rotaru, unul dintre jurnaliștii agresați de fiul lui Gherghe Dincă, rupe tăcerea

Publicat: 17/12/2019 | 17:01

Andrei Rotaru, unul dintre jurnaliștii agresați de fiul lui Gherghe Dincă, rupe tăcerea. 

”Din fericire eu am reușit să ies din acel context și să cer ajutoare. Am fost la jandarmii aflați la intrarea din Ministerul Comunicațiilor, acolo unde se afla și CNA, însă cei de acolo nu ne-au putut ajuta. Așa că am sunat la 112 în acele momente.

Nu a durat foarte mult intervenția, însă mai important în momentul de față este starea colegilor noștri care au fost examinați de doctori. Sunt lovituri destul de puternice și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Am intrat în sediul ministerului, le-am cerut ajutorul jandarmilor, că avem nevoie să intervină cineva, și ne-au spus să sunăm la poliție.

Noi suntem în aceste momente la secția de poliție, ni se vor lua declarații. Agresorul este cautat în acest moment”, a declarat jurnalistul agresat pentru Antena 3.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire. Fiul lui Gheorghe Dincă este căutat pentru a fi audiat după cea lovit mai mulți jurnaliști la ieșirea de la audierile de la CNA și a spart camerele de filmat ale operatorilor.

Fiul lui Gheorghe Dincă, însă, neagă acuzațiile aduse și spune că este vorba despre o înscenare.

”Când vine poliția dau declarații, nu e nicio problemă. S-a înscenat tot să aveți publicitate la televizor”, a declarat fiul lui Gheorghe Dincă pentru Antena 3.