Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, și-a cerut iubita de soție chiar de Revelion

Publicat: 02/01/2021 | 12:15

Fiul fostului selecționer al României și-a cerut iubita de soție fix la cumpăna dintre ani. Andrei, băiatul lui Anghel Iordănescu, s-a îmbrăcat în straie populare, după care a încgenuncheat în fața alesei inimii lui.

Oana Lavinia este tânăra după care lui Andrei inima-i bate mai rapid decât de obicei și care va deveni, cât de curând, doamna Iordănescu. Andrei tocmai a cerut-o de soție, chiar în noaptea trecerii în noul an, iar răspunsul a fost un mare ”DA”. ”Era și timpul”, ar spune fanii celor doi care se iubesc de ceva ani. Admiratori care, de altfel, tot i-au pistonat cu această întrebare. Răspunsul a venit acum! (

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, și-a cerut iubita de soție chiar de Revelion

Odată cu inelul pe care Andrei i l-a pus pe deget Oanei, în noaptea dintre ani. Totul, ca la carte! S-a așezat în genunchi în fața frumoasei lui iubite și a cerut-o. Imaginile de la fericitul eveniment au fost postate chiar de fiul lui Anghel Iordănescu pe rețelele de socializare, iar pe lângă inelul superb, admiratorii celor doi au remarcat cadrul de vis în care a avut loc cererea în căsătorie. Andrei Iordănescu și iubita lui au fost îmbrăcați în port popular.

„Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?”, i-a spus Andrei Iordănescu iubitei sale, atunci când a cerut-o în căsătorie. Emoționată, Oana s-a așezat în fața iubitului și a spus un „DA”. A urmat apoi lungul sărut.